Nyereményjáték a Balaton Mániával!

Nyereményjáték a Balaton Mániával!

Közös nyereményjátékot hirdetünk a legötletesebb balatoni szuvenírek megálmodóival és kivitelezőivel, a Balaton Mániával. Attól, hogy te is birtokba vehesd a magyar tenger ihlette szuper plüssfigurák egyikét, mindössze pár kattintás választ el!

A BALATON MÁNIA csapatának szeretett tavunk nem csupán a kikapcsolódás egy helyszíne, hanem egy életforma. Pontosan ezt a lelkesedést szerették volna formába önteni az ajándéktárgyaik megalkotásakor. Némi tanakodás után pedig a plüss formátum mellett döntöttek a vásárlók nagy örömére.

“Egy spontán szokásos északi parti látogatás közben gondolkoztunk arról, hogy mennyire szerencsések vagyunk, hogy ilyen közel van hozzánk a magyar tenger. Mennyi jó élmény köt minket ide, és mennyi boldog pillanatot köszönhetünk a hely adottságainak. Továbbgondolva az előbbi szálat, milyen jó lenne csak egy kis szeletét is hazavinni ennek az érzésnek? De miért is ne? Miért is ne adjunk neki egy kézzelfogható, bárhova magunkkal vihető alakot, amire mindig öröm nézni, hiszen jó érzéssel tölt el a látványa? Ezen a vonalon felbátorodva a plüss kivitelezés mellett döntöttünk, ami egy igazán szerethető és ölelgetni való formája lett ennek a nem csupán vízrajzi elemnek.” – definiálták magukat a kezdeményezés ötletgazdái.

Népszerű termékeiket ráadásul most te is megnyerheted! Csak lájkold be a Facebook oldalunkon EZT A BEJEGYZÉST és taggeld be alatta a leginkább Balcsi-fanatikus barátaidat! Ennyire egyszerű!A nyereményjáték október 6-15-ig tart!
Az eredményhirdetés 2020. október 15-én, este 6 órakor lesz!
Legyetek résen és kövessétek be FACEBOOK OLDALUNKAT, ha a jövőben is részt szeretnétek venni ehhez hasonló szuper játékokban és természetesen értesülni szeretnétek a legújabb balatoni hírekről! ?

Kapcsolódó

A reklámtáblák egyéb felhasználási módjai

Bár lehet, hogy a reklámtáblákat elsődlegesen az üzletek nevének, logójának vagy a termékek, szolgáltatások
Elolvasom

Így tudsz több pénzt ingyen felvenni a bankszámládról, mint havi 150 ezer forint

Gondban vagy, mert szűk korlát számodra a havi 150 ezer forintos ingyenes készpénzfelvétel? Mutatunk néhány
Elolvasom

Hőszivattyúk, a hatékony fűtő- és hűtőrendszerek

A hőszivattyúk jelentik a hűtő- és fűtőrendszerek jelenét és jövőjét. Rendkívül hatékonyan és takarékosan k
Elolvasom