Okosóra, egészségügyi labor vagy személyi edző? Amit szeretnél!

Okosóra, egészségügyi labor vagy személyi edző? Amit szeretnél!

Ma már egy okosóra sokkal több annál, mint amit a neve sejtet. Közel sem az a fő funkciója, hogy leolvassuk róla az aktuális időt. De persze ezt is tudja. És nagyon sok minden mást. A lehetőségeink szinte végtelenek! 

Nézzük meg, hogy jelenleg melyek a főbb funkció ezeknek az okos eszközöknek!

Egy okosóra szép és változatos

Amikor egy karórát választunk, akkor a szépsége, a stílusa alapján döntünk. Az alapján is persze, hogy mennyire illik hozzánk. De mi van akkor, ha egy drága kiegészítőt vásároltunk meg pillanatnyi lelkesedésünkben, de később már nem annyira tetszik? Normál esetben eladnánk, és vennénk egy újat.

Mi a helyzet egy okosóra esetén? Itt egyszerűbb dolgunk van: csak fogjuk és lecseréljük a számlapot egy újra! Szerezz be hozzá egy kiváló Apple Watch-ot a CoolMobile.hu-tól, és variáld kedvedre a kinézetét! Garantált, hogy nem fogod megunni!

Az egészséged őre

Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy egy fél orvosi stáb is veled lehet egész nap? Körülbelül erről van szó, amikor használatba veszel egy Apple Watch-ot.

A legjobb funkciók egyike a folyamatos EKG figyelés. Ha már csak ennyit tudna a készülék, akkor is megérné az árát, ez ugyanis életet menthet. Ha bármilyen rendellenességet észlel, azonnal jelez, így még mielőtt komolyabb baj lenne, tudunk értesíteni egy hozzátartozót.

További vizsgálatokat tudunk magunkon végezni (akár automatikusan is), ilyen például a vér oxigénszintjének mérése. De a folyamatos pulzus ellenőrzése is sok esetben jól jöhet.

Mindezek mellett ott van még az alvásfigyelés is. Ez elsőre unalmasnak hathat, de komoly javulást is elérhetünk a segítségével az alvásunk minőségét és mennyiségét illetően. Már azzal is sokat elérhetsz, ha láthatod, hogy mennyit aludtál éjjelente.

Személyi edző és edzőpartner egyben

Ez a rengeteg funkció támogatja az egészségünket, ráadásul még a testedzés során is hasznosítható. Kiváló edzőpartner, de egyben edző is válhat az okosórádból, ha szeretnéd, mert minden megvan benne ehhez, amire csak szükséged lesz! Számíthatsz rá bármilyen körülmények között. Például az Apple Watch 7 szériával akár 50 méter mélyre is merülhetsz, mert vízálló.

Edzés közben számos olyan fontos információval szolgál ki téged, ami ösztönöz és segít nyomon követni, hogy hol tartasz. Kerékpározásnál például jól jön, ha valaki mondja a köridőidet, a sebességed vagy épp azt, hogy mennyi van még a célig. De a pontos helyed is meg tudod vele határozni a GPS segítségével.

Nagyon jó funkció, hogy a kalóriaégetést is követi és közli veled. Mivel számos edzésmód beállítható, így elég pontosan tudja ezt is meghatározni. Ez pedig egy újabb plusz motivációt jelenthet számodra. 

Mint láthatod számos olyan remek innováció van már most is ezekben az okosórákban, amik segítségünkre lehetnek nap mint nap. És még ennél is többet kihozhatunk belőle! Az újabb és újabb applikációknak köszönhetően ugyanis folyamatosan bővíthetjük a funkciók listáját.

Ha még nem szerezted be a saját okosórádat, akkor itt az ideje!

Kapcsolódó

Kánikula és hőségriadó a hétvége terítékén

Pénteken száraz, túlnyomóan napos, meleg időre van kilátás, 29-34 fokos maximumokkal. Többfelé feltáma
Elolvasom

Mit vigyünk mindenképp magunkkal kempingezéskor?

Itt a nyár és már egyre többen készülnek a nyaralásra. Ilyenkor sokan nyaralót bérelnek, vagy épp kempinge
Elolvasom

A Balatonnál fogunk nyaralni? Ezeket a cuccokat mindenképp vegyük meg már otthon!

A Balaton az egyik legnépszerűbb úti célnak számít hazánkban, még a fapados külföldi járatok ellenére is.
Elolvasom