Öt keresztféléves képzést indít a Georgikon Keszthelyen

Keddig lehet leadni a jelentkezést a Georgikon keresztféléves képzéseire – írja a tvkeszthely.hu.

Biokémia szemináriumot hallgattak a növényorvos hallgatók. Ez az egyik olyan szak, amely keresztféléves formában is választható a MATE Georgikon Campusán. A szakot magyar és angol nyelven is elindítják, hiszen sok külföldi – főként ázsiai – hallgató jön Keszthelyre tanulni. Van olyan egyetemista, aki azért szeretne növényorvos lenni, mert kihívást lát ebben a szakmában.

„Jelentkeztem. Mezőgazdasági mérnök BsC-re járok most, és növényorvosira mennék tovább.” – mondta Kalenberger Barbara, a MATE Georgikon Campus hallgatója.

A Georgikonon a növényorvos mellett állattenyésztő mérnök, természetvédelmi mérnök, takarmányozási és takarmánybiztonsági és természetvédelmi agrármérnök szakon indítanak keresztféléves képzéseket. Ezekre bárki jelentkezhet, aki főiskolai vagy egyetemi diplomával rendelkezik, és van 60 elfogadható kreditje. Akik alap oklevelüket valamilyen agrár szakon szerezték, nincs szükségük kreditelfogadási eljárásra. A keresztféléves képzés azoknak előny leginkább, akik páratlan félévben végeztek.Kapcsolódó

Közel nyolcszáz diák látogatott el a Pannon Egyetem Nyílt Napjára

A Pannon Egyetem múlt szerdán rendezte meg hagyományosnak számító Nyílt Napját a B épület aulájában, ahová
Elolvasom

Megújul a Balaton utca Balatonfüreden

A híres füredi utca felújítási munkálatai 2023-ban már meg is kezdődhetnek. - - 387 millió forint pály
Elolvasom

Holtan találtak egy idős házaspárra Zala megyében

A rendőrség jelenleg emberölés miatt nyomoz – írja a police.hu. - Az orvosszakértő elsődleges megállap
Elolvasom