Ötletek a lakásdekoráláshoz: öntapadós bőr falpanelek

Ötletek a lakásdekoráláshoz: öntapadós bőr falpanelek

Ki ne szeretné felújítani, régi, megszokott otthonát? Most, hogy itt a tavasz és a természet is életre kelt, még nagyobb igényünk van a változtatásra, amely épp a lakásunk átrendezésében, dekorálásában jelenhet meg.

Nagyszerű lehetőséget kínálnak mindehhez a Kerma Design öntapadós bőr falpaneljei, amelyekkel valóban gyerekjáték kialakítani az új dizájnt. Készen állsz? Ha igen, olvasd el a cikkünket, melyben hasznos tanácsokat adunk a burkolóanyagok használatához!

Mire jó egy falpanel?

A falpaneleknek ma hatalmas a divatja, egyre többen keresik ezeket a termékeket, hiszen így fillérekből megúszható a felújítás. Akár egybrégi bútorodat dobnád fel, akár a nappalit vagy az étkezőt tennéd elegánsabbá, különlegesebbé, válassz fali paneleket!

Ezek nagyon sokféle színben, formában, egyedi mintázattal is kaphatók a Kerma Design oldalán, itt találod az egyik legnagyobb választékot az országban. Nemcsak PVC, hanem textil, műbőr és polisztirol falpaneleket is árulnak, de nagyon keresettek a fali lamellák és a kőhatású, márványmintás dekorelemek is.

Szinte felsorolni is nehéz, mennyi mindenhez alkalmasak ezek az elemek: ágy mögé falvédőnek, tévéfalnak, egyedi dekorációnak, a gyerekszobába még falikép is kirakható az egyes darabokból.

Az egyik legnépszerűbb termék természetesen az öntapadós, hiszen ennek felhelyezéséhez még ragasztóra sincs szükség, akár egyedül is nekiállhatsz a lakásdekorálásnak.

Azonban, ha barátokkal vagy a családdal fogsz neki a műveletnek, garantáltan egy sikeres és eredményes délután lehet a tiétek, amelyre hosszú időn át emlékeztet majd a tartós, új dekoráció.

Válaszd a WallArt öntapadós bőr falpaneleket!

Az öntapadós termékeken belül is többféle típusút találsz: vannak fényes, márványmintásak, szivacsos falmatricák és műbőr fali panelek is. Ez utóbbiakat egy holland cég, a Wallart gyártja, amely még famintás vinyl burkolatokat is készít, sőt festhető 3D-s paneleket is.

Az öntapadós műbőr falpanelek nagyon kedveltek, hiszen az eleganciát hozzák el az otthonokba. Ez a modell 16-os csomagban érkezik hozzád, ebben 4 x 4 darab, egyenként 15 x 45 cm-es elemeket találsz, négyféle textúrával. Te magad döntheted el, melyiket hogyan rakod fel a megtisztított felületre: vízszintesen vagy függőlegesen, de halszálka mintát is választhatsz.

Az egyes darabok méretre is vághatók, így valóban könnyű lesz kialakítani az új szobabelsőt. Összesen több mint 1 négyzetméternyi területre lesz elegendő egy csomag.

Ötletek a dekoráláshoz

Rakhatod a műbőr falpanelt falra, bútorra, sőt, mivel hajlítható, ezért domború felületre is. Kerülhet az előszobába, a konyhába, az étkezőbe, de a nappaliba is. Vannak, akik az irodájukat teszik stílusosabbá így. A műbőr könnyen tisztítható, ezért a gyerekszobában is helye lehet, bár ide inkább a textil falpaneleket szokták javasolni.

A WallArt fali panelek esetében is tervezd meg előre, milyen lesz az eloszlás, akár készíts méretarányos látványtervet. Szín tekintetében a kedvencedet biztosan megtalálod a Kerma Design oldalán!

Kapcsolódó

Hogyan tegyük egész évben élvezhetővé balatoni nyaralónkat? Mutatunk 8 tippet!

Ha nyár, akkor Balaton! Sokak kedvenc nyári helyszíne a magyar tenger, ami emellett télen is számos izgalma
Elolvasom

Vacsorázz lazán és stílusosan – Íme néhány tipp a megfizethető vacsoraélményhez

Készen állsz rá, hogy külsőddel is feldobd balatoni vacsorátokat? Ráadásul mindezt úgy teheted meg, hogy mé
Elolvasom

10 helytakarékos megoldás a legkisebb nyaralókba is

A Balaton-környéki nyaralók sokszor korlátozott alapterülettel rendelkeznek, ami kihívást jelenthet a beren
Elolvasom