Projektmenedzsment képzések nélkül nincs sikeres projekt

Projektmenedzsment képzések nélkül nincs sikeres projekt

Természetesen lehet létezni és projekteket megvalósítani megfelelő képzések nélkül. Azt viszont minden tapasztalt vezető és résztvevő tudja, hogy sokkal hatékonyabb és sikeresebb lehet egy-egy projekt úgy, ha valós és hasznos tudás van mögötte.

Ezért akár projektmenedzserként tevékenykedünk, akár cégvezetők vagyunk, akár “sima” résztvevői egy-egy projektnek, fontos, hogy képezzük magunkat. Mai írásunkban igyekszünk bemutatni egy pár olyan képzést, amelyek eredményesebbé tehetik a munkánkat.

Fő a tudatosság

Minden szervezet számára fontos, hogy a megadott források felhasználásával érjék el az egyes projektek a céljaikat. Ezt pedig csak úgy lehet megvalósítani, ha tudatosan a megfelelő módszerek szerint vezénylik le a folyamatot a legelejétől a legvégéig. Annak érdekében, hogy meglegyen az ehhez szükséges eszköztár, a Szinergia Kft. projektmenedzsment képzései közül feltétlenül érdemes elvégezni azokat, amelyek számunkra relevánsak lehetnek.

Nem lehet mindent erőből megoldani, helyette érdemes inkább megszerezni a kellő tudást. Egy-egy képzés során új ismeretekre, technikákra tehetünk szert, amelyek a napi munkánkat könnyebbé, a tevékenységünket pedig eredményesebbé teszik.

De nézzük csak meg dióhéjban, milyen képzéseket kínál ezekre az esetekre a Szinergia Kft., vagyis egy olyan cég, ami már évtizedek óta a piac meghatározó szereplője.

A projektmenedzsment képzések aranyat érnek

A következő képzések közül érdemes szemezgetni:

  • A sikeres projektmenedzsment módszertani alapjai: Talán mondani sem kell, de aki projektekkel dolgozik, az nem létezhet enélkül a módszertani alapozó nélkül.
  • Agilis működés a gyakorlatban: A világ változik, és hogy mi hogyan és milyen gyorsan reagálunk, akár a projektek szintjén is, az az agilitásunktól függ.
  • Tradicionális és agilis megközelítések szintetizálása: A régi és az új összecsapása helyett, a régi és az új értékek összehangolásából teremthetünk értéket.
  • Project Business Analyst – Igények és követelmények menedzsmentje: Az üzleti elemzés elengedhetetlen része a sikeres projekteknek.
  • Program- és portfóliómenedzsment: Kitűnő választás, ha egyszerre több projektet kell összehangolnunk.
  • Projektmenedzsment online: A nyolc hetes online fejlesztés során teljes képet kaphatunk a projektmenedzsment világáról és eszköztáráról.

Láthatjuk tehát, hogy mindenre megvan a megfelelő képzés, ahol akár személyre szabottan is választ kaphatunk a kérdéseinkre, problémáinkra. Sok esetben mi magunk fogunk szembesülni az aha-élménnyel, ez után pedig nem esik nehezünkre majd beépíteni a megszerzett tudást a munkánkba.

Fontos az élethosszig tartó tanulás 

Több szempontból is rendkívül lényeges, hogy képezzük magunkat. Aki tanul, az folyamatosan bővíti, tágítja a látókörét, ennek köszönhetően pedig frissebben, hatékonyabban fogja tudni ellátni a feladatait. 

Kapcsolódó

Készüljünk székekkel a kertünk berendezésére! 

Igaz, még javában itt a tél, de már jöhetnek olyan napok, amikor kellemesebb az időjárás és esetleg egy tak
Elolvasom

Érdemes hőszivattyúval fűteni?

Manapság egyre elterjedtebb a hőszivattyú. Ez azért lehet, mert egy igen gazdaságosan üzemeltethető berende
Elolvasom

Természet inspirálta víztisztítási módszer

Talán te is hallottad már, hogy számos nagyváros víztisztításában a természet nyújtotta lehetőségek nagyon
Elolvasom