Retro Lázban ég ezen a hétvégén a Plázs

Retro Lázban ég ezen a hétvégén a Plázs

Ezen a hétvégén a siófoki Plázs beültet az időgépbe, szombaton ugyanis ismét elérkezik a nyár legnagyobb retro ünnepe, a Total Dance Balatoni Retro Láz a Plázsra.

Emellett érdemes már csütörtöktől letelepedni a balatoni bulifővárosba, hiszen csütörtökön G.w.M élőzenekaros koncertjére bulizhatunk, pénteken a Kowalsky meg a Vega dalaira rophatjuk, de kihajózhatunk a Plázs partyhajójával is. 

Csütörtök este ismét DR. BRS rendel a SzerelemCsütörtökkel a Plázs Music Teraszon, ami előtt a Plázs Arénában G.w.M. ad élőzenekaros nagykoncertet. A rapper saját zenekaros fellépése előtt DJ Revolution, Bottka x MK és Swen zenélnek, biztosítva a kellő hangulatot a különleges estéhez. 

Pénteken ismét elindul a BAHART X Plázs Boat Party, ahol ezúttal Peter Makto és Gregory S lesznek a kapitányok a Truesounds Music színeiben. A naplementés hajóparty után természetesen ezúttal sem marad el az after: a Plázs Clubban a Truesounds Music legjobbjai keverik a zenét, egészen hajnalig, ahol Peter Makto és Gregory S mellé Justrice és Davko is csatlakoznak majd. A nagyszínpadon ezen a napon a Kowalsky meg a Vega melengeti majd a szíveket és járatja be a táncos lábakat, előttük pedig a The Pontiac vendégeskedik. Nincs péntek Metzker Viktória nélkül! Ő a Plázs Arénában ezúttal igazi csajpartyval vár mindenkit Nemazalány és Sofi társaságában, de azért Koósz Milán sem marad ki a buliból.

Szombaton a vízparti csobbanáshoz ezúttal is a Tezenis Beach Party vendége muzsikál, ez alkalommal Pure Mr G lesz a soros, hogy zenéjével kísérje a nap- és habfürdőzőket.

A nyár fővárosában minden évben egy éjszakára összegyűlnek a retro korszak legnagyobb rajongói, hogy együtt ropják végig az éjszakát a 90-es és 2000-es évek legnagyobb slágereire. A Balaton legnagyobb múltidéző fesztiválján, a Total Dance Balatoni Retro Lázon felvonulnak a korszak legnagyobb ikonjai, ráadásul a szervezők két világsztárt is a Balaton partra csábítottak: Rednexet és a Brooklyn Bounce-t. A hazai élvonalból pedig velünk lesz a V-Tech, a 4F Club, Krisz Rudolf, Csordás Tibi az egykori Fiestából, a Splash, a Happy Gang, a Bestiák, Náksi, Erős vs. Spigiboy, Peat Jr., Dj André, Dj Nash és Dj Pégé, míg az est házigazdája DJ André lesz. Az éjjel soha nem érhet véget, ezért a Retro Láz két tánctéren folytatódik majd, ahol lesz Brooklyn Bounce DJ Set, Náksi, Erős vs Spigiboy, Peat Jr., DJ Nash és DJ Pégé is. 

A Plázs Arénába pedig Chrstphr érkezik #EXTENDED című partysorozatával, ahol Matt Sassari csatlakozik hozzá. Az este fellépői között szerepel még R92 és Wizty is, felejthetetlenné téve a szombat éjszakát. 

Kapcsolódó

Sebestyén Balázs a Plázson szülinapozik ezen a hétvégén

A Plázson már keddtől beindul az élet, a hangulat pedig hétvégén tetőzik igazán, amikor is Follow The Flow
Elolvasom

A nyárnál csak a Plázs programjai forróbbak

Végre itt a kánikula, a forróság elől pedig a legjobb, ha vízpartra menekül az ember. Ami pedig még jobb, h
Elolvasom

405 drón rajzolta ki a Balatont az idei Sound felett

A főfellépők utáni finálé nem mindennapi meglepetést tartogatott. - - A Nagyszínpad parádés vizuáljait
Elolvasom