Számít a véleményed! Élménybiztosokat keres a Veszprém-Balaton 2023 projekt

Nézd meg, éld át, mondd el! A Veszprém-Balaton 2023 EKF program sikeressége érdekében keresik azokat a jelentkezőket, akik szívesen vennének részt a programsorozat eseményein és véleményt is formálnának azokról.

Június elsejéig tart az élménybiztosok toborzása, akik a VEB2023 program megbízásából és az általuk megvalósuló eseményeken láthatnak el minőségellenőri feladatokat. A programsorozat célja, hogy idősek, fiatalok, itthon és az országhatárokon túl élők számára egyaránt élvezhető rendezvényeket valósítson meg. Ehhez kiemelten fontos, hogy a szervezőcsapaton kívül álló résztvevők is elmondják tapasztalataikat, ezáltal pedig segítsék a jövőben megvalósuló események jobbá tételét.

A napokban meghirdetett élménybiztosi felhívás olyan fiatalok és idősek jelentkezését várja, akik vállalják, hogy felkészítés után, a kiválasztott koncerteken, fesztiválokon és eseményeken részt vesznek, ott tapasztalatokat és észrevételeket gyűjtenek, amiket egy kérdőívben jegyeznek le, később pedig egy értékelő beszélgetésen is elmondanak.
Az élménybiztosok díjmentesen, a VEB2023 program által biztosított étel-és italjeggyel vehetnek részt a kiválasztott eseményeken.

Amennyiben az együttműködés sikeres, akár hosszú távon, egészen a 2023-as év végéig tarthat az élménybiztosok kiküldetése, ezáltal pedig számukra lehetőség nyílik arra, hogy a néhány órás rendezvényektől egészen a többnapos fesztiválokig, a legsokszínűbb programokon vegyenek részt és a VEB2023 program szakmai csapatával közösen formálják is azokat.


Legyél te is élménybiztos! – Jelentkezés

Jelentkezni a kozossegi@veszprembalaton2023.hu e-mail címen lehet június elsején éjfélig, egy maximum A/4-es terjedelmű motivációs levél vagy egy minimum 30, maximum 60 másodperces videós bemutatkozó elküldésével. A beküldésre szánt anyagoknak nem kell profi minőségűeknek lenniük és nincs szükség konkrét adatokra (mint cím, munkahely, képzettség), elég, ha a jelentkező általános képet nyújt magáról, érdeklődési köreiről, tevékenységeiről és arról, miért és milyen rendezvényeken szeretne élménybiztos lenni.

A jelentkezések feldolgozása után a VEB2023 program csapata az első körben kiválasztottakkal felveszi a kapcsolatot, az élménybiztosokat pedig egy személyes felkészítő beszélgetésre invitálja.Hirdetés

Kapcsolódó

Hídépítés miatt forgalomkorlátozás lesz a 7-es úton Szabadbattyánban

A Budapest-Balaton kerékpárút Székesfehérvár és Polgárdi közötti szakaszán, a 7-es út Szabadbattyán be
Elolvasom

Hirdetés

Családi nyaralás fordult bántalmazásba Balatonberényben

A feleségét bántalmazta a közös nyaralás alkalmával egy szegedi férfi, amiért őrizetbe vették a marcali ren
Elolvasom

Kiállítás nyílik Kádár Tibor képeiből Veszprémben

Kádár Tibor festőművész kiállítását tekinthetik meg az érdeklődők jövő szerdán a veszprémi várban. Az idén
Elolvasom