Szavazd be kedvencedet a 2020-as balatoni fesztiválokra

Szavazd be kedvencedet a 2020-as balatoni fesztiválokra

Melyik kedvenc előadódat látnád szívesen élőben a jövő nyári fesztivál színpadokon? Azt, aki minden évben feldobja a hangulatod, vagy inkább valaki olyat, aki még sosem járt nálunk?

 

Most két balatoni fesztivál is lehetőséget ad arra, hogy beszavazzuk a 2020-as fellépők közé azokat a zenészeket, előadóművészeket, akikre a legszívesebben ropnánk hajnalig vagy éppen kapcsolnánk ki egy pár órára!

 

A Balaton Sound jövőre 2020. július 8-12 között kerül megrendezésre és azt kérdezi kiket hallgatunk leginkább mostanában, akiket a kedvenceink Top 10-es listájára tennénk. A szerevzők ugyanúgy várják a tippeket friss felfedezettekre, mint a legnagyobb nevekre a nagyszínpados fellépők közé. Ha Te is szeretnél beleszólni, hogy kire bulizzunk Zamárdiban jövő júliusban, akkor ne habozz ITT TUDSZ SZAVAZNI!

 

A Művészetek Völgye is arra kér minket, hogy állítsuk össze saját kívánságlistánkat a 2020-as fellépőkre vonatkozóan. Mivel “A völgy” egy összművészeti fesztivál, ezért ide több művészeti ágból is gondolkodhattok az előadókon és előadásokon. Az esemény 2020. július 17 és 26 között lesz, írjátok be a naptáratokba! A kívánságlistádat pedig ITT ADHATOD LE!

 

 

Fotó: szeretlekmagyarország.hu

Kapcsolódó

A Pannon Egyetem lesz a 2023-as EFOTT fesztivál házigazdája

A Pannon Egyetem lesz a 2023-as EFOTT házigazdája. Mivel az egyetem székhelye, Veszprém Európa Kulturális
Elolvasom

Veszprémben lesz Magyarország legnagyobb blues fesztiválja

Négy Grammy-díjas blues előadóval, közel 40 fellépő több mint 50 koncertjével, kiállításokkal, workshopokka
Elolvasom

31 sztárral hajózták körbe a Balatont

Összesen 270 hajóúttal szállították a 31 fellépő zenekar tagjait az idén először megrendezett BalatONkoncer
Elolvasom