Szavazd be kedvencedet a 2020-as balatoni fesztiválokra

Szavazd be kedvencedet a 2020-as balatoni fesztiválokra

Melyik kedvenc előadódat látnád szívesen élőben a jövő nyári fesztivál színpadokon? Azt, aki minden évben feldobja a hangulatod, vagy inkább valaki olyat, aki még sosem járt nálunk?

 

Most két balatoni fesztivál is lehetőséget ad arra, hogy beszavazzuk a 2020-as fellépők közé azokat a zenészeket, előadóművészeket, akikre a legszívesebben ropnánk hajnalig vagy éppen kapcsolnánk ki egy pár órára!

 

A Balaton Sound jövőre 2020. július 8-12 között kerül megrendezésre és azt kérdezi kiket hallgatunk leginkább mostanában, akiket a kedvenceink Top 10-es listájára tennénk. A szerevzők ugyanúgy várják a tippeket friss felfedezettekre, mint a legnagyobb nevekre a nagyszínpados fellépők közé. Ha Te is szeretnél beleszólni, hogy kire bulizzunk Zamárdiban jövő júliusban, akkor ne habozz ITT TUDSZ SZAVAZNI!

 

A Művészetek Völgye is arra kér minket, hogy állítsuk össze saját kívánságlistánkat a 2020-as fellépőkre vonatkozóan. Mivel “A völgy” egy összművészeti fesztivál, ezért ide több művészeti ágból is gondolkodhattok az előadókon és előadásokon. Az esemény 2020. július 17 és 26 között lesz, írjátok be a naptáratokba! A kívánságlistádat pedig ITT ADHATOD LE!

 

 

Fotó: szeretlekmagyarország.hu

Kapcsolódó

Kijöttek a Paloznaki Jazzpiknik első húzónevei

Berobbant a nyár ígérete a karácsonyi előkészületekbe; bejelentették a 2022. augusztus 4-6. között meghirde
Elolvasom

Csapody Balázs a Balatont is felírná a receptre

A balatonszemesi Kistücsök Étterem tulaja és a közelmúltban publikált „Így főz a Balaton” könyv gasztrotan
Elolvasom

Teljes a program: hat világsztárral várja közönségét 2022-ben a VeszprémFest

Hat nap, hat világsztár - jazz, világzene, pop a VeszprémFest 2022-es programjában július 11 és 16. közöt
Elolvasom