Szavazd be kedvencedet a 2020-as balatoni fesztiválokra

Szavazd be kedvencedet a 2020-as balatoni fesztiválokra

Melyik kedvenc előadódat látnád szívesen élőben a jövő nyári fesztivál színpadokon? Azt, aki minden évben feldobja a hangulatod, vagy inkább valaki olyat, aki még sosem járt nálunk?

 

Most két balatoni fesztivál is lehetőséget ad arra, hogy beszavazzuk a 2020-as fellépők közé azokat a zenészeket, előadóművészeket, akikre a legszívesebben ropnánk hajnalig vagy éppen kapcsolnánk ki egy pár órára!

 

A Balaton Sound jövőre 2020. július 8-12 között kerül megrendezésre és azt kérdezi kiket hallgatunk leginkább mostanában, akiket a kedvenceink Top 10-es listájára tennénk. A szerevzők ugyanúgy várják a tippeket friss felfedezettekre, mint a legnagyobb nevekre a nagyszínpados fellépők közé. Ha Te is szeretnél beleszólni, hogy kire bulizzunk Zamárdiban jövő júliusban, akkor ne habozz ITT TUDSZ SZAVAZNI!

 

A Művészetek Völgye is arra kér minket, hogy állítsuk össze saját kívánságlistánkat a 2020-as fellépőkre vonatkozóan. Mivel “A völgy” egy összművészeti fesztivál, ezért ide több művészeti ágból is gondolkodhattok az előadókon és előadásokon. Az esemény 2020. július 17 és 26 között lesz, írjátok be a naptáratokba! A kívánságlistádat pedig ITT ADHATOD LE!

 

 

Fotó: szeretlekmagyarország.hu

Kapcsolódó

Ismét lecsap a Balatoni Retro Láz a Plázson

A Plázson augusztusban is sorjáznak a jobbnál-jobb bulik: ezen a pénteken a Delta koncertezik a Balaton nag
Elolvasom

Sűrű hétvégét ígér a Plázs

Rúzsa Magdi először lép fel idén, Majka pedig ráadás koncertet ad a Plázson, de lesz szerelemcsütörtök és h
Elolvasom

Bulikavalkád a Plázson: érkezik Horváth Tamás, a Neoton Família és a Hódítás éjszakája

Ha változatos koncerteket és bulikat keresünk a Balaton partján, akkor továbbra is a Plázs a legjobb helysz
Elolvasom