Szombaton éjszakai korizás lesz a füredi műjégpályán

Balatonfüred sem maradhat ki a Jégpályák Éjszakája országos programból. Ezen apropóból pedig január 22-én, szombat éjszaka DJ-vel, műkorcsolya bemutatóval és fényjátékkal kedveskednek a közönségnek a pálya üzemeltetői.


Idén hatodik alkalommal rendezik meg az Allianz Jégpályák Éjszakáját. Az országszerte több, mint 40 helyszínen zajló eseményhez először csatlakozik Balatonfüred.

Január 22-én tehát az éjszaka a korcsolyázásról szól majd a Zákonyi-parkban is. Napközben a szokásos időszakokban lehet majd korcsolyázni a 900 négyzetméteres jégfelületen: 9.00-11.45,
13.00-15.45 és 17.00-19.30 óra között.

A Jégpályák Éjszakája program este fél kilenckor kezdődik, ekkor a PAVUK Műkorcsolya SE tart látványos bemutatót.
20.45-23.00 között tart az éjszakai közönségkorcsolyázás, amelyet DJ Aaron Wise hangulatos zenéje és a jégre vetített fényjátéka színesíti majd.

Az éjszakai közönségkorcsolyázásra a jegyváltás a műkorcsolya bemutató után, 20.45-től lehetséges. A belépődíjat a megszokott árakon lehet megváltani, (ezer forintba kerül egy felnőtt belépő, a diák jegy 700 forint, a füredi lakosok 50 százalékos kedvezményt kapnak, a 14 éven aluli helyi lakosok pedig ezúttal is ingyenesen csúszkálhatnak) a korcsolyabérlés pedig az éjszakai korcsolyázási időszakban kedvezményesen 500 forint – olvasható a balatonfured.hu-n.


Kapcsolódó

Újra BORTRIATLON Badacsonyban

A Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület szervezésében és a borvidék borászainak aktív közreműködésével, a pa
Elolvasom

Nívódíjas lett a siófoki Balaton Táncegyüttes

Két díjat is hazahozott a Szekszárdi Néptáncfesztiválról a Balaton Táncegyüttes, Siófok kiemelten támogatot
Elolvasom

Új polgármestert választottak Balatonudvariban

Sötét Györgyöt (független) választották a Veszprém megyei Balatonudvari polgármesterévé vasárnap. Az i
Elolvasom