Tanuljunk főzni és pihenjünk egyszerre!

Tanuljunk főzni és pihenjünk egyszerre!


Alkotni sokféle módon lehet. Van, aki kézműveskedik, van, aki írással kapcsolódik ki és van, aki a konyhában szeret tenni-venni. A kezeinkkel létrehozott remekművek számunkra mindig is kedvesek, hiszen saját energiánkat és szeretetünket fektettük bele. Hát még, ha az áldásos hatásait nemcsak magunk, hanem mások is élvezhetik.

A sütés-főzés esetében pontosan így vagyunk ezzel. Akik szeretik ezt a fajta tevékenységet, azok számára ez feltöltő, pihentető tevékenység is egyben. Van, aki csak önnön maga szórakoztatására végzi, ilyen esetben a falatozás élménye is csak egyedül az övé lesz. Ha valaki viszont több főre főzőcskézik, számára nincs is annál nagyobb öröm, mint látni a vendégek, családtagok elégedett arcát.

Nyaralás és főzőlecke egy helyen

Ezt az igényt igyekszik kielégíteni már évek óta a hévízi Hotel Európa Fit****superior, hiszen programkínálatának évek óta része a főzőiskola. A családi program által már sok szülő és gyermek ismerkedett meg különleges receptekkel, kapott nagyon hasznos ötleteket és nem mellesleg betekintést nyerhetett néhány híresség konyhaművészetébe, mint pl. Hegyi Barbara, Stohl András, Gesztesi Károly és Polyák Lilla, akik saját maguk avatták be konyhai és egyéb titkaikba a megjelent vendégeket.

Az Európafit folyamatosan fejleszti szolgáltatásait, így e népszerű programot is, és a főzés szerelmeseit a jövőben vadonatúj helyszínen várja. A FitKitchen tágas, remek teret biztosít a résztvevőknek, kiegészül professzionális konyhai felszerelésekkel, indukciós főzőlapokkal, központi gőzpárolós sütővel és prémium minőségű bútorokkal.

Látogasson el az Európafit honlapjára, ahol nemcsak a különleges tavaszi ajánlatokkal ismerkedhet meg, hanem megtekintheti a nemrég elkészült FitKitchen enteriőrjét is.

Nemcsak szünidei program

A terem 6 főtől akár 18 fő befogadására is alkalmas. A FitKitchen szolgáltatást az Európafit nemcsak szállóvendégeinek, hanem bármilyen, a főzés iránt érdeklődő vagy fejlődni, tanulni vágyó csoportnak, környékbelieknek, baráti társaságoknak is ajánlja. A szálloda eddig csak javarészt szünidőben várta a résztvevőket, de mostantól már havi állandó programmá minősül a FitKitchen.

A főzőiskola tematikáját összeállítók ügyelnek arra, hogy helyet kapjanak benne a helyi, zalai specialitások mellett az allergiások, ételintoleranciában szenvedők számára ehető mentes ételek, hogy megismerjék a résztvevők a sou vide technológia vagy a halkészítés fortélyait, a nemzetközi konyha remekeit, de emellett persze a vendégek egyedi kívánságai is megvalósításra kerülnek.
A gasztronómiai ínyencségek mellett a hévízi Hotel Európa Fit****superior-ban lehetőség van számtalan kikapcsolódási forma kipróbálására. A páratlan wellness- és fürdő élménypark mellett a szálloda híres a gyógyterápiáiról, a szaunavilágáról, valamint a Vitalium Health & Beauty egészségmegőrző és fiatalító kezeléseiről.

Kapcsolódó

10 tipp, hogy pihentető legyen a nyaralás, akkor is, ha gyerekkel utazunk

Nem számít, hogy a Balaton-part vagy egy egzotikus desztináció a nyári utazás célpontja, egy biztos: ha gye
Elolvasom

Készülődik a nyár a hétvégén már

Pénteken is napos-gomolyfelhős időre van kilátás, de kialakulhatnak záporok, zivatarok. Délután egyre többf
Elolvasom

Miért olyan fontosak az ügyfélértékelések, vélemények?

A vállalkozások különböző marketingtechnikákat, közöttük például online véleményeket használnak arra, hogy
Elolvasom