Teltház előtt lépett fel a háromszoros Grammy-díjas keresztény előadó Veszprémben

Április 15-én a Veszprém Arénában került sor az Ez az a nap! 2023 – A Hit elnevezésű keresztény könnyűzenei rendezvényre. A teltházas eseményen az Egyesült Államokból érkezett három Grammy-díjas Michael W. Smith mellett fellépett az Új Forrás, a Hanna Projekt és Oláh Gergő is.

László Viktor, az Ez az a nap! alapítója örömét fejezte ki, hogy Veszprémbe is eljuthatott a rendezvénysorozat, kiemelve, hogy a térségben sok izgalmas kulturális esemény zajlik, és jó ennek a pezsgő életnek részese lenni, bemutatva a mai modern keresztény könnyűzenét az érdeklődők számára. Kiemelte, hogy Veszprém a Dunántúl egyik bástyája, ahol Istennek különleges erődítményei vannak.

Hegedűs Barbara alpolgármester is köszöntötte az egybegyűlteket, elmondva, hogy a hit a mindennapi élet áldása, amely segít megélni az örömöket és leküzdeni a nehézségeket.

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programsorozat kiemelt eseményeként létrejött koncertre a térség gospel zene iránt érdeklődő közönsége mellett sokan érkeztek az ország távolabbi pontjairól is. Az est gerincét a zenei produkciók adták, de fontos része volt az is, amikor a régió különböző egyházainak vezetői léptek színpadra és imádkoztak közösen Istenhez.

A szervezők a rendezvény végén átadták meghívásukat a következő Ez az a nap!-ra, amely Debrecenben lesz június 10-én. A Nagyerdei Stadionban megtartásra kerülő alkalmon számos hazai előadó mellett a világhírű ausztrál Hillsong United is színpadra fog lépni. Minden információ erről és a felekezetközi keresztény mozgalom további eseményeiről megtalálható a www.ezazanap.hu oldalon.

Kapcsolódó

Filmklub indul a Balaton Moziban

A havonta jelentkező rendezvénysorozat kultikus filmalkotásokat mutat majd be a füredi Balaton Mozi vetítőt
Elolvasom

A baglyok szaporodását költőládák kihelyezésével segítheti a lakosság

Műfészkek, költőládák kihelyezésével segítheti a lakosság és az önkormányzatok a településlakó, rágcsálópus
Elolvasom

Eredménytelenül zárult a badacsonytomaji Szegedy Róza Ház hasznosítási pályázata

Ajánlat híján eredménytelenül zárult a badacsonytomaji Szegedy Róza Ház hasznosítására kiírt pályázat - köz
Elolvasom