Tippek az előszoba tervezéséhez

Tippek az előszoba tervezéséhez

Amikor nekilátunk az előszobánk tervezésének, gondoljunk a térre úgy, mint bármely más helyiségre! Ez nem egyszerűen csak egy olyan terület, ahová felakaszthatjuk a kabátunkat, vagy amelyen keresztül beléphetünk a házba. Sokkal több annál. 

Az első benyomás

Amikor vendéget fogadunk, az első benyomásokat a bejárat és az előszoba kelti. Ez utóbbi köti össze a bejáratot az épület többi helyiségével. Megfelelő berendezésére tehát érdemes nagy hangsúlyt fektetni, és ehhez kínál praktikus előszobai bútorokat a Hoofbutor.hu.

Különösen fontos a megfelelő térrendezés akkor, ha többféle cipőt és dzsekit, kabátunk viselünk egy időszakban. Rendszeresen túrázik, fut, kerékpározik, vagy más típusú szabadidős tevékenységet folytat? Akkor Ön jól tudja, hogy mennyivel kényelmesebb a lábbeliket, felsőruházatot az előszobában tárolni! Így nem kell minden alkalommal újra elővenni a szekrényből az egyébként gyakran használt holmikat. Kéznél vannak a bejárat mellett. 

Érdemes olyan előszobabútort választani, amelyik akasztós, fali résszel is rendelkezik, és még szekrényt is találunk benne a tároláshoz. Gondoljuk át, mi mindenre is lesz hozzá szükségünk! A fali akasztók mellett jó, ha el tudjuk tenni a kabátokat, cipőket is. Az sem árt, ha van felület, ahová le lehet ülni, illetve ahol apróbb tárgyakat, például kulcsokat el tudunk helyezni. 


Praktikum és stílus

Mindeközben ne feledjük, hogy ez az első helyiség, amivel a hozzánk érkezők találkoznak! Éppen ezért már itt törekedjünk arra, hogy otthonunk belső stílusa megjelenjen. A praktikusság alapvető, de emellett a dizájnra is fektessünk hangsúlyt. Ilyen szemszögből is érdemes a Hoofbutor.hu kínálatában böngészni, hiszen méretben, színben, anyagban is széles választékot találunk. 

Olyan apróságokra is figyeljünk, hogy legyen egy ülőpad vagy más -felület, ahol kényelmesen le és fel tudjuk venni a cipőnket. Az sem árt, ha van egy tükör, amiben meg tudjuk nézni magunkat indulás előtt. 


Fontos a méret

Természetesen az előszoba mérete is befolyásolja, hogy milyen bútorok férnek el benne. De ma már szerencsére léteznek olyan kompakt modellek, melyek kis méretük ellenére rengeteg funkcióval rendelkeznek. 

Mindig mérjük fel, hogy mire is van szükségünk! Például azt, hogy hány pár cipőt fogunk itt tárolni, mennyi kabát lóg majd az akasztókon. Fontos kérdés az is, hogy a téli ruhadarabokat tudjuk-e nyáron máshová tenni, vagy itt kell elhelyezni azokat a szekrényben. 

Egy alapos tervezéssel praktikus és egyben a belső térrel harmonizáló előszobát létesíthetünk. Ha az alapokkal már megvagyunk, ezt a helyiséget is kedvünkre dekorálhatjuk. Szőnyegekkel, faliképekkel, fali kulcstartóval is díszíthetjük, és ne feledkezzünk meg a megfelelő világításról sem! Egy-egy cserép virággal is feldobhatjuk a környezetet, és ha egy-két kosarat, valamint egy esernyőtartót is elhelyezünk, később meg is fogjuk köszönni magunknak. 

Legyen szó akár a munkába indulásról, akár valamilyen szabadidős tevékenység végzéséről, fontos, hogy az előszoba kényelmes és jól használható legyen.

Kapcsolódó

A reklámtáblák egyéb felhasználási módjai

Bár lehet, hogy a reklámtáblákat elsődlegesen az üzletek nevének, logójának vagy a termékek, szolgáltatások
Elolvasom

Így tudsz több pénzt ingyen felvenni a bankszámládról, mint havi 150 ezer forint

Gondban vagy, mert szűk korlát számodra a havi 150 ezer forintos ingyenes készpénzfelvétel? Mutatunk néhány
Elolvasom

Hőszivattyúk, a hatékony fűtő- és hűtőrendszerek

A hőszivattyúk jelentik a hűtő- és fűtőrendszerek jelenét és jövőjét. Rendkívül hatékonyan és takarékosan k
Elolvasom