A Bib Gourmand minősítésű bisztró korábbi konyhafőnöke, Elek Balázs új utakon néz új kihívások után, nem vitás azonban, hogy a konyhát jó kezekben hagyja. Hiszen nem akárki veszi át a gyeplőt – írja a diningguide.hu.
Mészáros Ádám neve nem csenghet ismeretlenül a magyar gasztronómiát követők számára, hiszen a korábban Dining Guide Év Séfje díjat is elnyerő konyhafőnök nevéhez számos siker és étterem fűződik. Vezette már a Botaniq Turai Kastély Clarisse éttermét, első magyarként felkerült a The Best Chef Awards listájára, és az ő irányítása alatt vált 2018 tavaszán az Onyx a régió első két Michelin-csillagos éttermévé.
A séfváltásra különleges vacsora keretében kerül sor, október 27-én közösen alkotott menüsort mutat be a leköszönő, és a konyhát átvevő séf.