Vajon mennyire bonyolult a külső reptéri parkolóhely lefoglalása?

Vajon mennyire bonyolult a külső reptéri parkolóhely lefoglalása?

A reptérre való érkezés és távozás egyik kulcskérdése, ha saját autóval közlekedsz, hogy hogyan oldd meg gépkocsid tárolását, amíg távol vagy. A külső reptéri parkolás egyszerű, költséghatékony és komfortos megoldás. Érdemes előztesen lefoglalni a helyed, melynek menetét szeretnénk neked cikkünkben bemutatni.

Reptéri parkolás

Ferihegy parkolás szempontjából nem túl ideális helyszín, hiszen a repülőtér hatalmas forgalmat bonyolít le. A nagy utasszám magával vonja a parkoltatásra váró autók tekintélyes mennyiségét is. A közvetlen parkolás költsége hosszabb távon drágának bizonyulhat, így a költségérzékeny utazók inkább a külső reptéri parkoló használatát választják.

A Budapest Reptér Parkoló egyike azoknak a szolgáltatóknak, akik a repülőtérhez közel biztosítják ügyfeleik számára a kényelmes és biztonságos parkolás lehetőségét. A cég tapasztalatain, foglalásának menetén keresztül mutatjuk be, hogyan is történhet a külső parkoló lefoglalása, és arra is választ kapunk, milyen szolgáltatásokkal várják az ügyfeleket.

A foglalás menete

Általában a külső reptéri parkolókat üzemeltető cégek törekednek arra, hogy minél kedvezőbb áron, minél több és jobb szolgáltatást nyújtsanak az utazók számára. A foglalási rendszer kialakítása egyszerű, így bárki könnyedén tud, akár már az utazás előtt jóval korábban regisztrálni és lefoglalni autója parkolóhelyét. A honlapon és telefonon keresztül egyaránt indítható foglalás, meg kell adnunk az érkezés időpontját és a tárolás utolsó napjának idejét, majd az adataink megadása után e-mailben kapunk visszaigazolást foglalásunkról. Ebben a levélben található link praktikusnak ígérkezik azok számára, akik a parkolót Waze vagy Google Térkép applikáció segítségével szeretnék megközelíteni, hiszen itt találják a pontos útbaigazítást. 

Érdemes a foglalást úgy időzíteni, hogy a reptéri becsekkolást megelőző 2-2,5 órával korábban érjünk a külső reptéri parkolóba, így biztosan elég időnk lesz a fizetésre, beparkolásra és a reptéri transzferre. A szolgáltatók arra kérik az utazókat, hogy a gépkocsival először az iroda előtt parkoljanak le, itt rendezhetik a foglalás költségeit, akár készpénzzel vagy bankkártyás fizetéssel. A csomagokat szintén itt pakolják át a transzfert végző járművekbe, majd a pontos parkolóhelyre vezetnek bennünket a kollégák.

Transzfer a reptérre és vissza

Miután megtörtént az ügyintézés, és a gépkocsidat is biztonságba helyezted, indulhatsz is a reptéri parkoló transzfer kisbuszával a repülőtérre. A legtöbb külső reptéri parkoló nagyon közel helyezkedik el a ferihegyi terminálhoz, így néhány perc alatt már az indulási oldalon találod magad és csomagjaidat.

Az utazás végeztével a reptéri transzfer ismét rendelkezésedre áll ingyenesen. Fontos, hogy akkor jelezd az érkezésed a külső reptéri parkoló munkatársainak, amikor csomagod már a kezedben van, illetve azt is tudnod kell, hogy a transzferjárat az indulási oldalon fog várni, ott, ahol a reptérre érkezéskor kiszálltál.

Kapcsolódó

Hidegfront és ciklon kavarja fel a tavaszi idillt

Pénteken napos-fátyolfelhős idő várható, de egy hidegfront hatására később záporok alakulhatnak ki, néhol a
Elolvasom

Csivava – a világ legkisebb kutyafajtája

Amilyen aprócska termete van, annyira hatalmas az egója. Igazából a fordított arányosságot a matematikaórák
Elolvasom

Projektmenedzsment képzések nélkül nincs sikeres projekt

Természetesen lehet létezni és projekteket megvalósítani megfelelő képzések nélkül. Azt viszont minden tapa
Elolvasom