Veszprémből csekkolt be Palvin Barbi az MTV EMA házigazdájaként

Veszprémből csekkolt be Palvin Barbi az MTV EMA házigazdájaként

A pandémia okán, mint megannyi másik eseményt, az MTV European Music Awards-ot is online tartották ebben az évben. A gála házigazdái pedig Palvin Barbara és David Guetta voltak, akik Veszprémből és Esztergomból is bejelentkeztek a közösségi média felületein.

Vasárnap este nyolc órakor elstartolt az MTV European Music Awards 2020 zenei díjátadó, amely a koronavírus-járvány miatt idén rendhagyó módon, online zajlott. Az esemény egyik házigazdája a magyar szupermodell, Palvin Barbara, aki egy csillogó ruhában, mosolygósan, David Guetta oldalán köszöntötte a nézőket:

A show-ban a világhírű DJ a Széchenyi Fürdőben is megjelent, ahol az egyik medencében felállított színpadon zenélt. A virtuális show-ban Palvin Barbara nemcsak Budapestről, hanem Veszprémből és Esztergomból is bejelentkezett.

A díjazottak közül a BTS, Lady Gaga, a Coldplay és Cardi B söpörte be az elismeréseket. Jövőre egyébként teljes egészében Magyarországra költözik az MTV EMA a legnagyobb nemzetközi sztárelőadókkal, ezt nem sokkal az idei show előtt jelentették be hivatalosan.Forrás: nlc.hu
Fotó: Palvin Barbara / Instagram

Kapcsolódó

A magyarok harmada reménykedik a vakációban

A kijárási korlátozások fokozatos enyhítésével és az átoltottság mértékének növekedésével a lakosság egyre
Elolvasom

Beforrnak a Kis-Balaton sebei

Komoly kár keletkezett a Kis-Balaton hüllőállományában a nádastűz során két hete - olvasható a tvkeszthely.
Elolvasom

Program indult a felelős állattartás jegyében

Egy új pályázat keretein belül 500 millió forintos összeggel támogatja az állam a falusi önkormányzatokat a
Elolvasom