Visszatér Magyarország legizgalmasabb fotós versenye

Magyarország legizgalmasabb fotós versenye 2023-ban nem csak Veszprémbe tér vissza, hanem megújult formában ezúttal online mindenki számára elérhetővé válik, legyen bárhol is a világban május 7-én. 

Mindenkit hívunk, hogy tartson velünk ezen az igazán dinamikus és sok-sok kreativitást igénylő napon. Jegyek elővételben még kaphatók.

Az interaktív nap során egy időben csak egy téma címe és tájékoztatója, valamint az időkorlát áll a versenyzők rendelkezésére, így válik igazán dinamikussá és izgalmassá a megmérettetés. Az adott témára elkészített egyetlen fotót leadhatjátok az online rendszerünkben, vagy az előre megadott  checkpointokon is.

A beérkezett képeket egy szakmai zsűri bírálja el. A díjátadóra a beérkező művekből összeállított időszakos kiállítás megnyitóján kerül sor. A Fotósviadal vándorkupáját a nyolc témára összesen legmagasabb pontszámot kapó képek készítője viheti haza.

Várjuk a családokat, baráti társaságokat, ugyanis csapatban jobban megéri: két jegy mellé a harmadikat ajándékba adjuk, ehhez nem kell mást tenned, mint a kosárba helyezned a három jegyed és beírnod a threefortwo kódot: https://fotosviadal.hu/termek/vii-fotosviadal-jegy/. Továbbá természetesen a verseny 14 év alattiaknak idén is ingyenes.

Még egy szuper hírünk van a veszprémi hallgatóknak: minden veszprémi középiskolásnak ingyenes a részvétel, továbbá a Pannon Egyetem hallgatóinak 80% kedvezményt tudunk biztosítani. Ezeknek a beváltásához kérjük, hogy írjatok az info@fotosviadal.hu e-mail címre.

Kapcsolódó

Kartondobozzal takarta az arcát miközben kirabolta a siófoki éttermet

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki több mint 5 millió forintot lopott el egy siófoki étterem széfjéből ta
Elolvasom

Mutatjuk a 2023-as Veszprémi Könyvhét programjait

Az idei könyvhét június 8 és 10 között kerül megrendezésre a Királynék városában. - - JÚNIUS 8., CSÜTÖ
Elolvasom

2023 nyarán Balatonudvari lesz a kortárs festészet otthona

Az idén 90. életévét betöltő Keserü Ilona a kortárs képzőművészet egyik legnagyobb alakja. Közel hét évti
Elolvasom