Visszatér Magyarország legizgalmasabb fotós versenye

Magyarország legizgalmasabb fotós versenye 2023-ban nem csak Veszprémbe tér vissza, hanem megújult formában ezúttal online mindenki számára elérhetővé válik, legyen bárhol is a világban május 7-én. 

Mindenkit hívunk, hogy tartson velünk ezen az igazán dinamikus és sok-sok kreativitást igénylő napon. Jegyek elővételben még kaphatók.

Az interaktív nap során egy időben csak egy téma címe és tájékoztatója, valamint az időkorlát áll a versenyzők rendelkezésére, így válik igazán dinamikussá és izgalmassá a megmérettetés. Az adott témára elkészített egyetlen fotót leadhatjátok az online rendszerünkben, vagy az előre megadott  checkpointokon is.

A beérkezett képeket egy szakmai zsűri bírálja el. A díjátadóra a beérkező művekből összeállított időszakos kiállítás megnyitóján kerül sor. A Fotósviadal vándorkupáját a nyolc témára összesen legmagasabb pontszámot kapó képek készítője viheti haza.

Várjuk a családokat, baráti társaságokat, ugyanis csapatban jobban megéri: két jegy mellé a harmadikat ajándékba adjuk, ehhez nem kell mást tenned, mint a kosárba helyezned a három jegyed és beírnod a threefortwo kódot: https://fotosviadal.hu/termek/vii-fotosviadal-jegy/. Továbbá természetesen a verseny 14 év alattiaknak idén is ingyenes.

Még egy szuper hírünk van a veszprémi hallgatóknak: minden veszprémi középiskolásnak ingyenes a részvétel, továbbá a Pannon Egyetem hallgatóinak 80% kedvezményt tudunk biztosítani. Ezeknek a beváltásához kérjük, hogy írjatok az info@fotosviadal.hu e-mail címre.

Kapcsolódó

BalatonFondo – Szeptember 14-én rendezik az idei viadalt, másnap kerül sor az első gravel ob-ra

Szeptember 14-én kerül sor idén a KÉSZ Group BalatonFondo elnevezésű amatőr kerékpárversenyre, másnap pedig
Elolvasom

Siófokon nyitja meg új campusát a Debreceni Egyetem

Az erről szóló megállapodást pénteken írták alá a felsőoktatási intézmény és a város vezetői. - - &n
Elolvasom

Felújítják a Radnóti Miklós Általános Iskola sportpályáját Balatonfüreden

Optimális esetben még 2024-ben átadhatják a megvalósult fejlesztést. - - Hosszas előkészítés után meg
Elolvasom