3 bekuckózós hely a Balaton körül, ahová érdemes betérni egy kávéra

3 bekuckózós hely a Balaton körül, ahová érdemes betérni egy kávéra

Nagyon sokan szeretjük a jó fekete kávét, pláne hogyha különleges pörkölésű vagy származású. Az ősz pedig tipikusan az az évszak, amikor az embernek még inkább megjön a kedve egy forró kávéval csak merengeni ki az ablakon, nézni a tájat vagy éppen megfejteni az élet rejtelmeit. Most hoztunk nektek három olyan helyet, ahol ez az élmény biztosan nem marad el.

 

The Rusty Coffee Box, Balatonakarattya

Egy rozsdás dizájnkonténer a magasparton, ahonnan a kilátás páratlan, ám nemcsak ezért éri meg ide menni, hanem a kávé miatt is. Egy speciality kávézó a Balatonon, ahol csak világos pörkölésű kávét kínálnak, a dizájn pedig a fővárosi kávézók enteriőrjét követi. Megéri itt tartani a kávészünetet!

 

Pazar Coffee Company, Balatonfüred

Tényleg Pazar hely, egy kis kuckó, ahová nyugodtan beülhetsz meginni egy jó feketét egy könyv társaságában. Itt lehet kapni a legjobb újhullámos kávét az északi parton, de tisztában vannak vele, hogy sokan az olaszos és a bécsi vonalat kedvelik a magyarok közül, igy a felszolgálók mindig megkérdezik, milyen kávét kívánnak: az egyik mindig sötétebb pörkölésű.

 

Kotyogós Kávéterasz, Tihany, Belső-tó

Az egyik legaranyosabb kávézó, ahol a szabadban raklapokon, piknik hangulatban fogyaszthatjuk el kedvenc kávéinkat! Nyugalom, családias hangulat és remek kilátás. Finom kávék, szendvicsek, minden, amire csak vágyhatsz egy délutáni beszélgetős találkozó mellé.

 

Kapcsolódó

Bakancslistás helyek a Balaton körül – Papucs-hegyi Fénykereszt, Kehidakustány

2020 adventjén egy különleges és modern fénykeresztet avattak és szenteltek fel Kehidakustyány legmagasabb
Elolvasom

Bakancslistás helyek a Balaton körül – Böre-vár

Ságvár közelében, a Jaba patak szomszédságában fekszenek a Böre- vagy egyes változatokban Bere-vár maradván
Elolvasom

Bakancslistás helyek a Balaton körül – Teréz Anya kilátó, Zalaköveskút

A Zalai-dombság keleti oldalán fekszik a mindössze 24 lelket számláló Zalaköveskút apró községe, amelynek v
Elolvasom