3 bekuckózós hely a Balaton körül, ahová érdemes betérni egy kávéra

Nagyon sokan szeretjük a jó fekete kávét, pláne hogyha különleges pörkölésű vagy származású. Az ősz pedig tipikusan az az évszak, amikor az embernek még inkább megjön a kedve egy forró kávéval csak merengeni ki az ablakon, nézni a tájat vagy éppen megfejteni az élet rejtelmeit. Most hoztunk nektek három olyan helyet, ahol ez az élmény biztosan nem marad el.

 

The Rusty Coffee Box, Balatonakarattya

Egy rozsdás dizájnkonténer a magasparton, ahonnan a kilátás páratlan, ám nemcsak ezért éri meg ide menni, hanem a kávé miatt is. Egy speciality kávézó a Balatonon, ahol csak világos pörkölésű kávét kínálnak, a dizájn pedig a fővárosi kávézók enteriőrjét követi. Megéri itt tartani a kávészünetet!

 

Pazar Coffee Company, Balatonfüred

Tényleg Pazar hely, egy kis kuckó, ahová nyugodtan beülhetsz meginni egy jó feketét egy könyv társaságában. Itt lehet kapni a legjobb újhullámos kávét az északi parton, de tisztában vannak vele, hogy sokan az olaszos és a bécsi vonalat kedvelik a magyarok közül, igy a felszolgálók mindig megkérdezik, milyen kávét kívánnak: az egyik mindig sötétebb pörkölésű.

 

Kotyogós Kávéterasz, Tihany, Belső-tó

Az egyik legaranyosabb kávézó, ahol a szabadban raklapokon, piknik hangulatban fogyaszthatjuk el kedvenc kávéinkat! Nyugalom, családias hangulat és remek kilátás. Finom kávék, szendvicsek, minden, amire csak vágyhatsz egy délutáni beszélgetős találkozó mellé.

 

Kapcsolódó

Bakancslistás helyek a Balaton körül – Szent Balázs templomrom, Balatoncsicsó

a Nivegy-völgy ikonikus zarándokhelye a Szent Balázs templomrom. Megannyi ünnepség színhelye volt már, de e
Elolvasom

Bakancslistás helyek a Balaton körül – Tekeres-völgy, Veszprém

A veszprémi népek általában büszkék a városuk természeti adottságaira, hiszen az tulajdonképpen a Bakony ki
Elolvasom

Bakancslistás helyek a Balaton körül – Kéthely

Somogy megye mindig is szelíd lankáiról volt híres. Ebbe a tájba tökéletesen illeszkedik a Balatontól mindö
Elolvasom