A blokknyomtató szerepe

A blokknyomtató szerepe

A blokknyomtató vagy számlanyomtató nap mint nap bizonyítja a létjogosultságát. Csendesen, csaknem hangtalanul végzi a dolgát, felhasználásával pillanatok alatt elkészíthetők a számlák, blokkok, szállítólevelek, összesítők.

A blokknyomtató minden vállalkozásnak nagy könnyebbséget jelent

Hol van már az az idő, amikor csak nyugta- és számlatömböket lehetett használni a kereskedelemben? A digitalizáció szele mára elsöpörte ezek nagy részét – csak alkalomadtán kerülnek elő a fiókok mélyéről. A DunaShop által is forgalmazott blokknyomtatók nélkülözhetetlen munkaeszközökké váltak több gazdasági ágazatban is.

A legnagyobb előszeretettel a kereskedelemben és a vendéglátásban használják őket, de a logisztika, valamint a raktározás is él az előnyeivel. Funkcióik által megkönnyítik és hatékonyabbá teszik a munkát, kezelésük könnyen és gyorsan megtanulható. 

A blokknyomtató, számlanyomtató típusai

A blokknyomtatónak és számlanyomtatónak kétféle típusa van: az asztali és a mobil, hordozható változat. Mindkettőnek megvannak a maga előnyei, amelyeket Önnek is érdemes mérlegelnie a vásárlás előtt. Érdemes ismert gyártók minőségi termékeit választania, még akkor is, ha azok elsőre nagyobb befektetést igényelnek. Miért? Ennek több oka is van.

  • Megbízhatóan működnek, így a vásárlói, ügyfelei elégedetten távoznak a kasszától. Nincs kellemetlenebb szituáció, mint amikor a vásárlóknak azért kell várakozni, mert egy megbízhatatlan eszköz éppen meghibásodik.
  • Hosszú élettartammal rendelkeznek, nem hibásodnak meg gyakran – sok éven át ellátják a feladatukat. Ennek köszönhetően a befektetése gyorsan megtérül. Az elkerült bosszúságok számáról nem is beszélve.
  • Jól olvasható, tökéletes minőségű nyomatképet garantálnak. 
  • Naprakészen tartásuk egyszerű, hiszen az interfészeken keresztül (USB, RS232, Ethernet és Wi-Fi) folyamatosan kapcsolatban vannak a világhálóval. 
  • Bármilyen munkafolyamatba könnyen beilleszthetőek – nem kell miattuk a teljes eszközparkját felújítania, lecserélnie.

Hogy mindig mozgásban lehessen: mit kell tudnia a mobil blokknyomtatókról és számlanyomtatókról?

Ha Önnek is olyan vállalkozása van, ahol a mobilitás lényeges a munka hatékonysága miatt, akkor mindenképpen mobil blokknyomtatót érdemes választania. A hordozhatóságot lehetővé teszi a készülékek kis mérete és súlya – egy övre csatolva akár egész nap magával viheti őket. Mivel az eszközök alkalmasak a vezeték nélküli kommunikációra (Bluetooth vagy Wi-Fi) és kompatibilisek Android, Windows, valamint iOS eszközökkel, így gyorsan és egyszerűen nyomtathat számlát, nyugtát, szállítólevelet egy okostelefonról, tabletről vagy notebookról.

Kik vehetik a mobil blokknyomtatóknak a legjobban a hasznát? Csak néhány példa: helyszínre kiszálló szerelők, futárok, területi képviselők, piaci árusok, éttermek, vendéglátóhelyek, taxisok. 

Ezek az eszközök alkalmasak arra, hogy Ön is ki tudjon lépni a kézzel írt számlák, nyugták világából. Szerezzen be Ön is blokknyomtatót, számlanyomtatót, még ma!

Kapcsolódó

Láb- vagy hátfájástól szenved? Próbája ki masszázs tippjeinket!

Akinek valaha is fájtak az izmai, az tudja, hogy mennyire kellemetlen fájdalomról van szó. Nem csak az ele
Elolvasom

A kriptovalutával való kereskedés automatizálható

Napjainkban elérkeztünk oda, hogy a kriptovaluták teljesen megkerülhetetlenné váltak. Már az is hallott ról
Elolvasom

Ajándékozz boudoir vagy glamour fotózást!

A legtöbb ember szereti megajándékozni a szeretteit, de nem könnyű mindig új ajándékötleteket kitalálnunk.
Elolvasom