A Hotel Silverine Lake Resort lett a közönségkedvenc balatoni hotel

A Hotel Silverine Lake Resort lett a közönségkedvenc balatoni hotel

A Balaton régió győztes szállodája ötödikként csatlakozott a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége és az Interakció Produkció által szervezett televíziós hotelverseny döntőseihez. Magyarország egyetlen televíziós, közönségszavazás alapú hotelversenye – az Alföld, Észak-Dunántúl, Budapest környéke és Északkelet-Magyarország régiók után – az októberi régiós versenyben is győztest hirdetett. A Balaton régióban a nézők 33 százalékának a Hotel Silverine Lake Resort**** tetszett a legjobban, ami azt jelenti, hogy ez a szálloda nyerte el októberben A HÓNAP HOTELE címet és ott lesz az évad végi döntőben – írja a turizmus.com.

 

A balatonfüredi szálloda részéről Rádóczy Andrea igazgatónő múlt hét pénteken vette át régió legjobbjának járó oklevelet a közönségszavazás és a műsor producerétől, Serfőző Zsolttól.

Bár az első helyet simán nyerte a Hotel Silverine Lake Resort****, a második helyért folyó verseny nagyon szoros volt a Balaton régióban. Az ezüstérmes a siófoki CE Plaza Hotel**** lett, csak pár szavazattal előzve meg a bronzérmés, balatonlellei BL YachtClub & Apartmentset. Mindkét szálloda a szavazatok 17 százalékát szerezte meg.

 

A versenyben induló szállodákat minden alkalommal egy-egy hétköznapi pár vagy család próbálja ki az RTL Klubon futó műsorban. A Hotel Silverine Lake Resort**** szállodát egy 5 fős család tesztelte.

 

 

Fotó: silverinelake.hu

 

Hirdetés

Kapcsolódó

Ötezren költöztek a Balaton mellé

Szembeötlően gyorsult fel 2020-ban a legnagyobb magyar városok populációjának csökkenése, ugyanekkor viszon
Elolvasom

Hirdetés

Az ország legvirágosabb kis faluja a déli parton tündököl

Buzsák, a déli part pincesorral is rendelkező kis ékköve olyan csinosításon esett át az utóbbi évek során,
Elolvasom

Mikor lesz vége? Újabb giga-lakóparkot terveznek Zamárdiba, a helyiek petíciót indítottak

A komplexum látványtervei a partneri véleményezésre szánt tervezetben tűntek fel először, ám a tervek meg
Elolvasom