A megfelelő karos szórófej alkalmazása a termékek szempontjából is lényeges

A folyékony tisztítószereket sok esetben úgy használjuk, hogy a törlőrongyra vagy a szivacsra öntjük, majd ily módon dolgozzuk el a tisztítandó felületen. Pedig sokkal egyszerűbb módja a felhasználásnak az, ha karos szórófejet alkalmazunk a flakonon. A kifújt permet nem okoz fullasztó érzetet, ráadásul jóval gazdaságosabb ez a módszer, mert csak annyit használunk az anyagból, amennyi éppen kell. 

A praktikus karos szórófejek

Nincs annál bosszantóbb, mint amikor nem jön ki a vegyszer a flakonból, vagy egyszerre túl sok, netán jóval kevesebb mennyiség, mint amennyire szükség lenne. Az Allinpackaging.hu karos szórófej kínálatában található termékek megoldást nyújtanak erre a problémára. 

Használhatjuk meglévő tisztítószerek flakonjain is, azok kifújására, vagy akár a virágok permetezéséhez is kiválóak lehetnek. Amennyiben olyan terméket gyártunk, amelyek csomagolása igényli a karos szórófejet, abban az esetben is van lehetőségünk ezek közül választani. 

Mi alapján válasszuk ki a megfelelő karos szórófejet?

Legfőképpen a termék tulajdonságait kell figyelembe venni a karos szórófej beszerzése során. Lényeges, hogy habot kell-e képeznie vagy sem. Az is fontos, hogy szűkebb vagy tágabb sugárban permetezzen, esetleg kilövelljen. Célszerű letesztelni a termékünkkel, hogy tényleg jól működtethető-e az adott karos szórófejjel az anyag adagolása. 

Ahhoz, hogy szivárgásmentes legyen a csomagolás, tökéletesen kell illeszkednie a flakonnak a szórófejjel. Lényeges a nyakméret és a szárhossz, illetve a nyaktípusnak is meg kell egyeznie, a menetes garantálja a tökéletes záródást. A karos szórófejek többféle színben is kaphatók, úgyhogy a praktikusság mellett még stílusos arculatot is kialakíthatunk segítségükkel a termékünknek. 

Amit még át kell gondolnunk, az az, hogy a termék vajon igényel-e gyerekzárat vagy sem. Ez lehet az orron vagy a nyakon is, de egy clipet is felhelyezhetünk a ravasz alá. Ha pedig az anyag nem érintkezhet fémmel, mindenképpen kizárólag műanyag alkatrészeket tartalmazó szórófejet és flakont kell használnunk. Ez a későbbiek során az újrafelhasználhatóság tekintetében is meghatározó lehet.

További funkciók

Ha a termék a felbontást követően rövid időn belül megromlik, akkor célszerű garanciazárral is ellátni. Ez megmutatja, hogy fel lett-e már bontva vagy sem. A kényelem és a könnyebb felnyithatóság érdekében lett kialakítva a bordázott gallér, ami a fel- és letekerés zavartalanságát biztosítja. 

Minél tökéletesebb a csomagolás, annál könnyebben használható fel a termék. Ha autóápolási, háztartási vegyi, kozmetikai, fürdőszobai vagy tisztítószereket forgalmazunk, ezeket nem árt figyelembe venni. Ezeknek az anyagoknak a tárolása és alkalmazása akkor lesz népszerű, ha a megfelelő módon tudjuk elvégezni az adagolást. Az ehhez vezető út pedig a kifogástalan termékcsomagolás, aminek köszönhetően maga a termék is sokkal szerethetőbb lesz.

Kapcsolódó

Meztelenség a filmkockákon – az erotika megjelenése a filmtörténetben

Az első filmes csók még botrányt kavart. Manapság pedig már nem létezhet film nélküle, akkor sem, ha nem ro
Elolvasom

A Pokémon-őrület soha nem érhet véget!

Némi költői túlzással, de amióta világ a világ, a Pokémonok velünk vannak. Népszerűségük valamiért hihetetl
Elolvasom

Hogyan kell beállítani a kardántengelyt?

A kardán a legfontosabb alkatrészek közé tartozik minden egyes jármű esetében. A meghajtási rendszer egyik
Elolvasom