Csomagolj profi eszközökkel!

Csomagolj profi eszközökkel!

A csomagolás, éppúgy mint minden más munkafolyamat, sokkal könnyebb, ha a megfelelő eszközöket használod. Akár dobozt, akár sztreccsfóliát vagy más csomagolóanyagot alkalmazol, a csomagolási műveletnek gyorsnak kell lennie, hiszen minél több időt fordítasz egy termék elkészülésére, annál több a termékre jutó költség is.

Kézi vagy gépi csomagolást alkalmazz?

Ha nagy mennyiségű áru csomagolását szeretnéd megoldani, illetve a csomagolási művelet folyamatosan zajlik, akkor a gyártósorba beépített csomagológép, raklapfóliázó, dobozzáró vagy dobozhajtogató gép jelenti a leghatékonyabb megoldást a cégednek.

A Mű-Pack Webáruház csomagolóeszközei között megtalálod az optimális kelléket bármilyen csomagolási módot is alkalmazol. A cég a csomagolóanyagok széles választékát, és a csomagológépek professzionális megoldásait kínálja.

Ezáltal kevesebb alkalmazott több munkát tud elvégezni a gépesítés révén. Ha azonban kevesebb a csomagolandó mennyiség, vagy csak időszakosan van rá szükség, akkor a kézi csomagolás is megfelelő lehet. Azonban ezt is meg tudod könnyíteni, ha rendelkezel a megfelelő eszközökkel.

A csomagolást megkönnyítő eszközök

Kartondobozba történő csomagolás esetén hasznos lehet az ipari, H13 acélszerkezetű, mechanikus kézi ragszalaghúzó, amibe maximum 50 mm széles szalagot lehet tenni. A tekercs maximális külső átmérője 120 mm lehet.

A szalag túlfutását fokozatmentesen állítható fék akadályozza meg. A szalagot fogazott, biztonságos fém vágóél vágja el, amely a vágást követően visszailleszkedik a szerkezetbe. Kényelmes munkavégzést biztosít az ergonomikus kialakítású műanyag forgórész, amelyet stabilan meg tudsz fogni. A ragszalaghúzó segítségével a szalag nem fog összetekeredni, a praktikusan és gyorsan leragaszthatod a kartondobozokat.

Hasonlóan praktikus a TESA kézi ragasztószalag-húzó készülék is, amelyet 48-50 mm szélességű szalaghoz használhatsz. Gyorsan, bosszankodás nélkül, akár egy mozdulattal leragaszthatod a dobozokat vagy bármilyen csomagokat.

Sztreccsfóliával történő csomagolás

A sztreccsfólia előnye, hogy jól rá tud tapadni a csomagolandó termékre, ugyanakkor, ha nem szakszerűen használod, összegyűrődhet, ezáltal anyagveszteséggel tudod csak becsomagolni az árut.

Ez biztosan nem fog előfordulni, ha kézi sztreccsfóliahúzót használsz. Ez az eszköz 50 mm-es papírcséve átmérőhöz alkalmazható. Használata egyszerű, hiszen csak beteszed a tekercs szélébe, és az ujjadat ráhelyezve már minden gond nélkül kezdheted is a fóliázást.

A nélkülözhetetlen szike

A csomagolás során jó, ha kéznél van egy műanyag nyéllel ellátott univerzális kés. A Mű-Pack Webáruházban kapható 18 mm pengeszélességű szikéhez plusz 2 darab, 18 mm-es törhető pengét is kapsz. Az ütésálló műanyag váz és a fém csúszóház kényelmes fogást, és praktikus használatot biztosít.

Ha szakszerű csomagolástechnikai megoldást keresel, érdemes körülnézned a cég webáruházában, ahol a csomagolóeszközök és csomagolóanyagok minden típusát megtalálod.

Kapcsolódó

Meztelenség a filmkockákon – az erotika megjelenése a filmtörténetben

Az első filmes csók még botrányt kavart. Manapság pedig már nem létezhet film nélküle, akkor sem, ha nem ro
Elolvasom

A Pokémon-őrület soha nem érhet véget!

Némi költői túlzással, de amióta világ a világ, a Pokémonok velünk vannak. Népszerűségük valamiért hihetetl
Elolvasom

Hogyan kell beállítani a kardántengelyt?

A kardán a legfontosabb alkatrészek közé tartozik minden egyes jármű esetében. A meghajtási rendszer egyik
Elolvasom