Egészségügyi cégnél recepciós munkakörben álláslehetőség Szegeden

Egészségügyi cégnél recepciós munkakörben álláslehetőség Szegeden

Ki ne szeretne egy egészségügyi cégnél dolgozni, mint recepciós? Mindenki biztos megélhetésre vágyik, és egy kellemes környezetben végezné a napi feladatait. Nem igaz? Egészségügyi cégnél recepciós munkakörben álláslehetőség Szegeden is megtalálható, aminek köszönhetően az ország ezen részén is könnyedén találhatunk magunknak biztos munkát.

Az alábbiakban olyan lehetőségeket mutatunk be a Szegedállás oldalról, amelyek bárki számára megfelelő alternatívát jelenthetnek ezen a területen.

A munkakör jellemzői

Egészségügyi cégnél recepciós munkakörben álláslehetőség Szegeden is megtalálható. Vannak ugyanis e városban is nemzetközi háttérrel rendelkező vállalatok, amelyek egészségügyi kereskedelmi és szolgáltató cégként működnek, talán épp a szegedi üzletükbe keresnek megfelelő munkatársat.

Egy ilyen 8 órás munkarendben szükség van általános asszisztenciára, valamint a recepciós feladatok ellátására egyaránt. Emellett természetesen a bejövő telefonokat és e-maileket is napi szinten kezelni szükséges, ahogy a postai küldemények előkészítése és feladása sem maradhat el.

Mik az általános feladatok?

Egy recepciósnak foglalkoznia kell az érkező vendégekkel, miközben támogatja a kollégák munkáját is. Az adatrögzítés és a nyilvántartás vezetése is az ő feladata. Ehhez azonban szükség van középfokú végzettségre, lehetőleg egészségügyi területen. Nem árt, ha az új munkatársnak vannak felhasználói szintű számítástechnikai ismeretei. Fontos, hogy a recepciós szeressen emberekkel kommunikálni, valamint jó szervezői készségekkel rendelkezzen.

A legtöbb cég ezért stabil hátteret, rendszeres továbbképzést, hosszú távú munkalehetőséget biztosít egy fiatalos és profi csapatban. Ha ez nem lenne elég, akkor általában a munkakörhöz tartozik még versenyképes juttatási csomag is.

Más lehetőségek is vannak

Az ügyfél-koordinátori munkakör is nagyon népszerű a fiatalok körében, sok egészségügyi cég keres hasonló pozícióba embereket. Itt a feladatok közé tartozik a betegek fogadása, adminisztrálása, a betegelőjegyzés kezelése, a betegkoordináció, valamint a pénzkezelés. Fontos lehet még a telefonhívások fogadása, a számlák kiállítása a páciensek felé.

Milyen elvárásoknak kell megfelelni?

A cégek olyan munkatársakat keresnek, akiknek van egészségügyi szakirányú végzettségük, érvényes kamarai tagságuk, valamint érvényes működése engedélyük. Elvárás még a felhasználói szintű számítógépes ismeretek, az udvariasság, az előzékenység, valamint az empátia. Előnyt jelenthet a társalgási szintű nyelvismeret, valamint a magánegészségügyben szerzett tapasztalat.

Cserébe a legtöbb helyen versenyképes fizetést adnak, teljes munkaidőt kínálnak, valamint határozatlan idejű munkaszerződést ajánlanak egy összetartó és dinamikus csapatban.

Kapcsolódó

A vízálló laminált padlókról röviden

A padlóburkolatok között nagyon sok eltérés lehet. Nem csupán megjelenésükben, mintázatukban, hanem anyaguk
Elolvasom

Egy robotpilóta időt spórol neked a marketingben is!

Már nem álom, hogy akkor is pénzt keress, amikor éppen nem dolgozol. A marketing automatizálása éppen ezt j
Elolvasom

Ezekben tud segíteni egy kiváló online marketing szakember

Egy online marketing szakember profi a maga területén, épp ezért nyugodtan kérhetjük a segítségét, ha haték
Elolvasom