EKF: Várják a tavalyi év legszebb emlékeit Veszprémből

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Főváros programévben több mint háromezer-ötszáz programon vehetett részt a sok százezernyi látogató a Bakony-Balaton régió 116 településén. A szervezők most azt szeretnénk megtudni, a látogatóknak mi volt legemlékezetesebb eseménye, legyen az kicsi, nagyobb vagy éppen közepes léptékű – csak az a fontos, hogy akár évek múlva is emlegesse. A kéthetes pályázat mindenki számára nyitva áll, a legizgalmasabb válaszok az EKF évét bemutató kiállításon is helyet kapnak.

A Te is részese voltál! című játékos pályázatra a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Főváros program szervezői február 25-ig várják a legszebb emlékeket:

„Neked melyik volt a kedvenced?
A varázslatos Megnyitó? Egy feledhetetlen koncert a Gyárkertben? A Magyar Mozgókép Fesztivál filmes forgataga? Csillagos ég alatt hallgattad a Romkoncertek előadásait? Bejártad a Bakonyt a Pajta Program vagy a Kultháló rendezvényeivel? Megtaláltad a kedvenc bandádat az Utcazene Fesztiválon? Még megvan az első mozijegyed a FOTONból? Sose felejted el az első randit a Papírkutyában? Barátokkal közös ebéd a Hosszúasztal Pikniken? Lenyűgözött az Inota Fesztivál? Önkéntesként segítetted a rendezvényeket? Küldd el kedvenc emlékedet a ragyogó 2023-as évről!”

A kedvenc emlékeket a VEB2023 EKF honlapján egy külön aloldal (veszprembalaton2023.hu/oldal/ekfemlekem) már ma is várja. A legkedvesebb emléket ide szinte bármilyen formában fel lehet tölteni: legyen az fotó vagy rövid videó, egy jó sztori, vers, vagy akár egy novella.
A programév szervezői azt tervezik, hogy a legjobb, legizgalmasabb, vagy éppen legmeghatóbb emlékeket a beküldője akár viszont láthatja is: a kiválasztott emlékek bekerülnek a veszprémi Laczkó Dezső Múzeumban hamarosan megnyíló VEB2023 EKF kiállítás anyagába is.

A beküldött anyagok automatikus bekerülnek egy sorsolásba is, amelyben az Európa Kulturális Fővárosa legkeresettebb ajándéktárgyai közül nyerhetnek ajándékot.

A pályázatra 2024. február 25-én éjfélig várják a legszebb EKF emlékeket.

További információk és az oldal, jelentkezni lehet: https://veszprembalaton2023.hu/oldal/ekfemlekem

Kapcsolódó

Új elektromos buszok érkezhetnek Füredre

Az elektromos járművek már akár a nyáron is üzembe állhatnak. - - Tovább folytatódik a Zöld Busz Pro
Elolvasom

Az építési területekre beköltőző partifecskék védelmére figyelmeztet az MME

Évről évre probléma az építési területekre beköltőző partifecskék védelme, ezért körültekintő munkavégzés
Elolvasom

MOL Nagyon Balaton: idén is világsztárok a fesztiválkínálatban

Gregory Porter Veszprémben, a Morcheeba Paloznakon, Jan Blomqvist Tihanyban, a Purple Disco Machine és El
Elolvasom