Megérkeztek az idei Balaton Sound legfrissebb nevei

Megérkeztek az idei Balaton Sound legfrissebb nevei

A 2024-es line-up underground fronton is igyekszik majd domborítani.

Az egyik legaktuálisabb női DJ-t, a belga Amelie Lenstelőször láthatja a Balaton Sound közönsége. Az idei fesztiválon fellép a technoszcéna évtizedek óta kiemelkedő előadója, Adam Beyer, a zenetörténet legnagyobb globális streamingjét produkáló MEDUZA, valamint Maceo Plex, a top 100-ban helyet foglaló kubai–amerikai DJ, aki tavaly decemberben rukkolt elő nagy sikert aratott új albumával – írja a hvg.hu.

Fellépmajda Vintage Culture, és élő produkcióval érkezik Stephan Bodzin. „A hard techno vonalat erősíti – a korábban bejelentett Nico Moreno mellé érkezve – az impozáns és megkerülhetetlen 999999999, azegyszerre rendkívül kreatív és kompromisszumok nélküliSara Landry vagy az ú jgenerációs francia DJ, Trym”– mondta a fesztivál projektvezetője, Filutás Anna.

A főszervező elmondta azt is, hogy több változás is várja majd a látogatókat. Új helyre kerül például a főbejárat, és változik a nagyszínpad helyszíne. Továbbra is a fesztivál része a rengeteg külföldi látogatót vonzó 1 km hosszú partszakasz, amely vízparti helyszínekkel, beach partikkal, valamint vízi játékokkal várja a látogatókat a fesztivál ideje alatt, éjjel-nappal. „Az új helyre kerülő nagyszínpadon a programok immár hajnalba nyúlóan szórakoztatják a közönséget, az utolsó napon pedig egy hatalmas end show-val zárunk, az elektronikus tánczene keményebb stílusaiban kiemelkedő, visszatérő holland szervezőcsapat, a Q-dance prezentálásában” – árulta el Filutás Anna.

A további fellépők között találjuk a keményzene dobosából az elektronikus zenei színtér úttörőjévé vált Zomboyt, Borgore-t, Brina Knausst, Reinier Zonneveldet ésazolasz testvérpárból álló techno duót, a Mathamét. Jön Sara Landry, Kölsch, FJAAK, Mind Against, The Qreator, a Sound Rush.

A fellépők teljes listája a Balaton Sound weboldalán olvasható.


Forrás: hvg.hu
Fotó: Balaton Sound

Kapcsolódó

Még több koncerttel és megújult nagyszínpaddal vár idén a siófoki Plázs

Megérkeztek az első hírek a balatoni nyár epicentrumának számító, immár 9. évébe lépő siófoki Plázsról. I
Elolvasom

Ma indul a harmadik Holtszezon fesztivál Veszprémben

A nagyszabású rendezvény idén is nívós fellépőket és előadókat sorakoztat fel egy seregnyi helyszínen. - -
Elolvasom

Marshmello, Paul Kalkbrenner és Timmy Trumpet is fellép a jövő évi Balaton Soundon

Mások mellett Marshmello, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, James Hype és Purple Disco Machine is fellép j
Elolvasom