Megérkeztek az idei Balaton Sound legfrissebb nevei

Megérkeztek az idei Balaton Sound legfrissebb nevei

A 2024-es line-up underground fronton is igyekszik majd domborítani.

Az egyik legaktuálisabb női DJ-t, a belga Amelie Lenstelőször láthatja a Balaton Sound közönsége. Az idei fesztiválon fellép a technoszcéna évtizedek óta kiemelkedő előadója, Adam Beyer, a zenetörténet legnagyobb globális streamingjét produkáló MEDUZA, valamint Maceo Plex, a top 100-ban helyet foglaló kubai–amerikai DJ, aki tavaly decemberben rukkolt elő nagy sikert aratott új albumával – írja a hvg.hu.

Fellépmajda Vintage Culture, és élő produkcióval érkezik Stephan Bodzin. „A hard techno vonalat erősíti – a korábban bejelentett Nico Moreno mellé érkezve – az impozáns és megkerülhetetlen 999999999, azegyszerre rendkívül kreatív és kompromisszumok nélküliSara Landry vagy az ú jgenerációs francia DJ, Trym”– mondta a fesztivál projektvezetője, Filutás Anna.

A főszervező elmondta azt is, hogy több változás is várja majd a látogatókat. Új helyre kerül például a főbejárat, és változik a nagyszínpad helyszíne. Továbbra is a fesztivál része a rengeteg külföldi látogatót vonzó 1 km hosszú partszakasz, amely vízparti helyszínekkel, beach partikkal, valamint vízi játékokkal várja a látogatókat a fesztivál ideje alatt, éjjel-nappal. „Az új helyre kerülő nagyszínpadon a programok immár hajnalba nyúlóan szórakoztatják a közönséget, az utolsó napon pedig egy hatalmas end show-val zárunk, az elektronikus tánczene keményebb stílusaiban kiemelkedő, visszatérő holland szervezőcsapat, a Q-dance prezentálásában” – árulta el Filutás Anna.

A további fellépők között találjuk a keményzene dobosából az elektronikus zenei színtér úttörőjévé vált Zomboyt, Borgore-t, Brina Knausst, Reinier Zonneveldet ésazolasz testvérpárból álló techno duót, a Mathamét. Jön Sara Landry, Kölsch, FJAAK, Mind Against, The Qreator, a Sound Rush.

A fellépők teljes listája a Balaton Sound weboldalán olvasható.


Forrás: hvg.hu
Fotó: Balaton Sound

Kapcsolódó

Sebestyén Balázs a Plázson szülinapozik ezen a hétvégén

A Plázson már keddtől beindul az élet, a hangulat pedig hétvégén tetőzik igazán, amikor is Follow The Flow
Elolvasom

A nyárnál csak a Plázs programjai forróbbak

Végre itt a kánikula, a forróság elől pedig a legjobb, ha vízpartra menekül az ember. Ami pedig még jobb, h
Elolvasom

405 drón rajzolta ki a Balatont az idei Sound felett

A főfellépők utáni finálé nem mindennapi meglepetést tartogatott. - - A Nagyszínpad parádés vizuáljait
Elolvasom