Ezért robbant be újra a divatba a kempingezés

Ezért robbant be újra a divatba a kempingezés

A méregdrága luxushotelek bár a tökéletes kikapcsolódás ígéretét hordozzák ajánlataikban, szolgáltatásaik sokak számára nem megengedhetőek anyagilag és a dolog pénzügyi vonzatát leszámítva nem is mindenki a pihenés ezen formáját keresi, amikor végre kiszabadul a négy fal közül egy hosszabb időre. Amellett, hogy a pénztárcákra is kifejezetten kímélően hat a szállodai árfekvéshez képest, a nyaralás szabadabb, kötetlenebb jellege is a kempingezés mellett szól, ráadásul az új hullámát élő lakóautózás is ezeken a szálláshelyen tehető még komfortosabbá.

A világszínvonalú borászatáról híres Badacsony szoknyájának tövénél, a magyar tenger közvetlen érintésével például egy nagyszerű lehetőség nyílik az aktív pihenésre. A saját balatoni partszakasszal rendelkező Badacsony Camping a település nyaranta felpezsdülő központjától mindössze 500 méterre található, így a fülledt nyár esti bulik, a baráti borozások és a csendes magunkba merülés opciói egyaránt adottak az aktuális hangulatunktól függően. A kézenfekvő túrázás és hajókázás mellett sok-sok borkóstoló is kinéz a vendégek számára a hegy katonás szőlőkarói közt megbújó, autentikus pincészetekben.

Fotó: Badacsony Camping

A csodásan parkosított kempingben összesen tíz korszerűen felszerelt mobilház áll a vendégek rendelkezésére, de természetesen lakókocsi és sátorparcellák is igénybe vehetőek öt különböző méretben. A modern vizesblokk, főző- és mosóhelyiségen túl, a kisgyermekes családok számára babapelenkázó és egy saját játszótér is adott a felhőtlen kikapcsolódáshoz és a komforthoz.

Fotó: Badacsony Camping
Fotó: Badacsony Camping

Emellett egy élelmiszerbolt és egy bisztró is helyben szolgálja a szállóvendégek kényelmét, persze Wi-Fi és áram is elérhető mindenhol, így aki nem akarja, annak tényleg egyáltalán nem kell elhagynia a kemping területét. A vakáció idilljének teljességéről pedig szauna, masszázs szolgáltatás és további sportolási lehetőségek gondoskodnak.


Fotó: Badacsony Camping
Fotó: Badacsony Camping

A csodaszép természetvédelmi területen fekvő szálláshely azoknak kifejezetten nagy kedvence lehet, akik inkább a családias hangulatú kempingeket részesítik előnyben saját stranddal.

 A Badacsony Camping a 2023-as évben már május 12-től várja új és régi vendégeit!

Kapcsolódó

Terjed az invazív kvagga kagyló a Balatonban

A Magyar Kutatási Hálózat Balatoni Limnológiai Kutatóintézetének (HUN-REN BLKI) munkatársai növekedési és
Elolvasom

Bakancslistás helyek a Balaton körül – Kráter Kőpark és bemutatóhely, Pula

A Balaton-felvidék rendkívül gazdag geológiai kincsestára, a Pannon-tenger üledékrétegei , illetve a térség
Elolvasom

Ezért zuhanhatott a Balatonba a rendőrségi helikopter

A két pilóta a csodával határos módon sértetlenül úszta meg a példátlan balesetet. - - Az elsődleges é
Elolvasom