Izgalmas és kreatív partyszendvicsek céges és magánjellegű összejövetelekre

Izgalmas és kreatív partyszendvicsek céges és magánjellegű összejövetelekre

A partyszendvicsek kedvelt ételek irodai meetingeken, tárgyalásokon, konferenciákon, valamint otthoni bulik alkalmával és minden olyan esetben, amikor könnyen, gyorsan fogyasztható és egészséges ételekre van szükség.

Nagyfokú variálhatóságuknak köszönhetően a partyfalatok segítségével lenyűgöző szendvicsválasztékot alakíthatunk ki még a speciális étrendet folytatók és vegetáriánusok számára is. 

A harapnivalók lehetőségei szinte végtelenek, csak a kreativitásunk szabhat határt, egy kis csavarral újraértelmezhetjük a vendégeink szendvicsekről alkotott véleményét. 

Bátran kísérletezhetünk a különféle alapanyagokkal, de rendelhetünk is számtalan ízvariációt, az Ordit.hu catering rendelés szolgáltatása révén a legkiválóbb vendéglátó cégek kínálatából válogathatsz.

Kenyér izgalmasra hangolva

Még maga Sandwich grófja sem gondolta volna, hogy ekkora siker lesz a kérésére az inas által összeállított, hússal megpakolt kenyérszeletekből, amelyekkel étvágyát akarta csillapítani egy izgalmas és abbahagyhatatlan kártyaparti alkalmával. Ma már senki sem tudja, melyik lehetett az első verzió, de talán nem is számít, hiszen a titka éppen a változatosságban rejlik. 

A hagyományos szendvicsalapanyagokat felhasználva, illetve időnként alaposan megváltoztatva készülnek ma már a különféle változatok. Érdemes kísérletezni a kenyérfajtákkal, az alapvető hozzávalókkal, a sajtokkal, húsfélékkel, szalámikkal. 

A friss zöldségek elengedhetetlenek a ropogós és friss összahatásért, de az olajbogyónak is sok rajongója van. Bátran használhatunk majonézt, szószokat a szárazabb összetevők mellé. Az ízek harmonikus kombinációja lehet a kulcs a sikerhez.

Variációk szendvicsre

A szendvicsben az a nagyszerű, hogy szinte bármiből és bárhogyan elkészíthető, nem kell leragadni a klasszikus ízeknél, megoldásoknál! És senkit nem kell kihagyni a finomságok élvezetéből, ugyanis a vegetáriánusoknak, ételintoleranciában szenvedőknek is kreálhatunk ízletes és számukra is fogyasztható finomságokat. A fűszernövények, különböző magvak is tökéletesek lesznek hozzá. 

Exkluzív eseményeken is helyük van, ilyen esetben halak és tenger gyümölcsei kerülhetnek a szendvicsbe. És akár édességekből is készíthetünk partyfalatokat fagylalttal, gyümölcsraguval. Ha pedig néhány véletlenül megmaradna, hűtőben tárolva másnap jól fog esni reggelire.

Miért szeretjük még a szendvicseket?

A változatos ízek és megjelenés mellett azért is rajonganak érte sokan, mert bármelyik étkezésre megfelelőek, evőeszközök és akár tányér nélkül, állva, kötetlenül is fogyaszthatjuk bel- és kültéri eseményeken, otthon, az irodában, rendezvényeken vagy szabadban. A felszolgálásukról sem kell gondoskodni, így költséghatékony megoldást jelentenek. 

Amennyiben egyedivé tennél egy fontos céges eseményt, a szendvicsek remek lehetőséget kínálnak, ugyanis az igényeknek megfelelően kreatívan is elkészíthetők, színekben és ízekben egyaránt, a cég arculatához szabva. 

Kapcsolódó

Mit nézessünk meg az autónkon a balatoni nyaralás előtt?

Sokan már alig várják a nyarat, hiszen már meg is tervezték a balatoni kirándulást, utazást, nyaralást. A
Elolvasom

Minőségi mosdókagylók színes palettája vár a Diplon-nál!

A minőségi berendezések használata a fürdőszobában növeli az otthonunk értékét. Vegyünk egy alap példát: e
Elolvasom

Milyen színű Tondach tetőcserepet válasszak?

Ha nem tudsz eligazodni a Tondach kerámia tetőcserepek közt, segítünk néhány szemponttal. Miért jó döntés
Elolvasom