Izgalmas nyári táborokkal készül a Pannon Egyetem

Természettudomány, idegen nyelv, irodalom, színház, mérnöki és műszaki előadások és izgalmas kísérletek is a részét képezik a Pannon Egyetem nyári táborainak. Érdemes már most regisztrálni a Pannon Egyetem kiváló nyári táboraira, ahol a kisiskolásoktól a középiskolásokig minden gyermek számára nyújtanak alternatívát.

A nagykanizsai kampusz Természettudományos Gyerekegyetem Napközis Sciencetáborral készül június 21. és 25. valamint július 5. és 9. között. Kémia, földrajz, biológia, környezetvédelem és informatika témakörökben, háromszori meleg étkezés mellett várják azokat a kisdiákokat, akik játszva szeretnének tanulni Nagykanizsán.

Jelentkezni Kemes Kláránál lehet a tabor@sooswrc.hu email címen vagy a 06-30-504-1060-as telefonszámon.

Nyári egyetemmel készült a Mérnöki Kar. 2021-ben új helyszínen, a Csopaki Üdülőfaluban várják a műszaki és természettudományok iránt érdeklődő középiskolás (15 – 17 éves) diákokat.

A 2021. június 28 – július 03. között tervezett táborban a résztvevő diákoknak a szervezett programok mellett, szállást és napi háromszori étkezés biztosítanak. A részvétel INGYENES!

A táborba jelentkezni a REGISZTRÁCIÓ menüpontra kattintva lehet 2021. június 15-ig! Kérdés esetén várják az üzeneteket a nyariegyetem@almos.uni-pannon.hu címre!

Irodalmi és előadóművészeti kalandtáborral készül a felső tagozatos és középiskolás diákok számára a Pannon Egyetem Kultúraszervező Csoportja. A Pannon Egyetemen tavaly először valósította meg a PE Kultúra ezt a kirándulásokkal tarkított, de az interaktív játékoktól el nem szakadó tábort, amely a tíz évig remekül működő drámajátékos tábor helyébe lépett, miután a Covidos-szabályozás a szabadban való időtöltésre inspirálta őket.
A tábort idén is tervbe vették ebben a formájában (tervezett időpont: 2021. július 12-16.), s várják olyan fiatalok előjelentkezését, akik kedvelik az irodalmat, a verseket, a színjátszást, s nem riadnak vissza a városban, illetve a természetben való sétáktól sem.

A tábor nem bentlakásos, 9 és 17 óra között nyújt elfoglaltságot, helyszíne a Pannon Egyetem „E”- épületének kamaraterme. Az Agórában július 19. és 23. között rendezik meg a társtábort az alsó tagozatos diákoknak Szín-Játsszunk együtt! címmel.

Információ és jelentkezés: Felföldi Gábor, Winkler Szabolcs – 88/624-289, kozmuv@almos.uni- pannon.hu
Kapcsolódó

Ónos eső miatt adott ki figyelmeztetést a meteorológiai szolgálat vasárnapra

Ónos eső veszélye miatt másodfokú (narancs) figyelmeztetést adott ki Zala, Somogy és Baranya vármegye terü
Elolvasom

Csütörtökön bezár a NAV balatonfüredi ügyfélszolgálata

A NAV Veszprém Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága balatonfüredi ügyfélszolgálata 2023. december 14-től zár
Elolvasom

Balatoni vitorlásverseny hozta el a fair play díjat a Gyöngy Sailing Teamnek

Sportszerű cselekedetéért a Gyöngy Sailing Team, életművéért pedig Pfeffer Anna kétszeres olimpiai ezüsté
Elolvasom