Jelentkezz Te is előadónak a TEDxBalatonra!

Jelentkezz Te is előadónak a TEDxBalatonra!

A 2023. június 10-én Balatonfüreden megrendezésre kerülő TEDxBalaton 2023 meghirdette az idei előadó-jelentkezés lehetőségét.

A szervezők a tavalyi nagy sikerű esemény folytatásaként idén is belefogtak a TEDxBalaton megszervezésébe. A több hónapos előkészületek egyik legfontosabb momentuma az előadók jelentkezése, hiszen ezáltal válik lehetségessé mindenki számára, hogy Balatonhoz kapcsolódó gondolatait, ötletét, kutatási eredményét vagy innovációját, esetleg személyes tapasztalatait – akár nézők tízezreivel is – megoszthassa. 

A jelentkezéseket neves szakmai zsűri értékeli, és a továbbjutók számára a TEDxBalaton szervezőcsapata teljeskörű előadó-felkészítést nyújt.

Az esemény weboldalán (www.tedxbalaton.hu) február 15-éig jelentkezhetnek mindazok, akik azt érzik, hogy van egy olyan, a Balatonhoz, a tavat övező régióhoz kapcsolódó történetük, amit a TED színpadán szeretnének a világgal megosztani.

A TED mára már egy, az egész világon ismert jelenséggé nőtte ki magát, mint a megismerésre érdemes gondolatok leghatékonyabban terjedő formátuma. A TED és TEDx videók sokmilliárdos összesített nézettségükkel a legtöbb embert elérő infotainment (ismeretterjesztő-szórakoztató) platformot alkotják.

További információk és a tavalyi esemény előadóinak TED-es videói mind elérhetők a www.tedxbalaton.hu weboldalon, ahol már az Early Bird jegyekre is feliratkozhatnak az érdeklődők.

A TEDxBalaton a Veszprém–Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásában valósul meg.

Fotó: Büki László

Kapcsolódó

165 méteres cementfolyás éktelenkedik a védett balatoni patakvölgyben

Az érintett cégnek március 1-éig kellett volna eltávolítania a betontartalmú szennyeződést. - - Fokozo
Elolvasom

Hidegfront és ciklon kavarja fel a tavaszi idillt

Pénteken napos-fátyolfelhős idő várható, de egy hidegfront hatására később záporok alakulhatnak ki, néhol a
Elolvasom

Ma van a Víz Világnapja – miért fontos a tudatos vízhasználat

A Víz Világnapja alkalmából, ma március 22-én fel szeretnénk hívni a figyelmet a tudatos vízhasználat fonto
Elolvasom