Már otthon is használhatunk magasnyomású mosókat

Már otthon is használhatunk magasnyomású mosókat


Otthonunk tisztán tartása mindennapos kihívást jelent. Néhányan imádják a feladatot, de van, aki amennyire csak lehet, elkerülné a felelősséget. Mindkettő csoport számára jó hír azonban az, hogy a tisztításhoz használt termékek, eszközök folyamatosan fejlődnek, és már otthonunkba is nyugodtan vásárolhatunk olyan gépet, mint amilyen a magasnyomású mosó.

Mi az, amit egy magasnyomású mosó nyújtani tud?

A háztartási magasnyomású mosó beszerzése mára szinte gyerekjáték lett. Elég egy olyan weboldalra ellátogatni, mint amilyen a Kärcher Center Marclean, és máris felfedezhetjük a különböző gépek nyújtotta előnyöket. A terasz tisztítása, az autó mosása, a kerti bútorok rendbetétele a segítségükkel egy nagyon egyszerű folyamat lesz. A magas nyomásnak köszönhetően nem lesz olyan makacs szennyeződés, amit ne lehetne eltávolítani. Sőt, ha egy fokkal érzékenyebb felületen szeretnénk használni, az is megoldható, mivel a nyomást lehet állítani.

Egy háztartási magasnyomású mosó egy elég komplex gépezet, amit különböző felületeken lehet használni. A keményebb felületektől kezdve, mint amilyen a terasz vagy az autó karosszériája, egészen a különböző kerti bútorig, bárhol lehet használni. Sőt, ma már különböző okosfunkciók is elérhetőek, mivel vannak olyan modellek, amelyeket már egy okostelefonra telepített alkalmazással is felügyelhetünk.

Mi az a Smart Control?

Viszonylag ritkaságnak számít még ez, de vannak olyan háztartási magasnyomású mosók, amikhez találhatunk applikációt, ez a Smart Control. Mind az AppStore-ból, mind a Google Play Store-ból letölthetőek. Mégis mi az, amit ez az alkalmazás nyújtani tud?

Megtalálhatjuk a kompatibilis eszközök összeszerelési és használati útmutatóját, de ez csupán csak a jéghegy csúcsa. Takarítási tippeket kapunk a különböző felületek ideális tisztításáról, például milyen nyomásszintet használjuk, valamint milyen extra funkciókkal is találkozhatunk. Ilyen például a Boost üzemmód, aminek a segítségével a háztartási magasnyomású mosó extra teljesítményt fog nyújtani. Ez azért is előnyös, mert így garantáltan nem lesz olyan makacs szennyeződés, ami gondot okozna tisztítás közben.

Az egész család használhatja

A Smart Control egyik legnagyobb előnye, hogy egy géphez akár 5 darab mobiltelefont is lehet csatlakoztatni, így akár a család összes tagja személyre szabhatja. Könnyebben be lehet vonni a fiatalabb generációt is a takarításba, ha megmutatjuk, mi mindenre használhatja még az okostelefonját. Mindenki a saját kényelmének megfelelő nyomásszintet állíthat be, valamint olyan tippeket kaphat az applikációtól, amire kíváncsi és az adott művelethez hasznos lehet. A Smart Control segítségével az egész tisztítás hatékonyabb, könnyebb és élvezetesebb lesz.

Kapcsolódó

Itt az ideje a lakásfelújításnak! Igen ám, de miből?

Fel szeretnéd újítani a lakásodat, de nincs rá elegendő pénzügyi forrásod? Nem vagy egyedül a problémával:
Elolvasom

Jobbak, tartósabbak, mégsem engedélyezettek a közúti forgalomban – mindent az utólagos autós LED izzókról

Ha valami, akkor az utólag beszerelt autós LED izzók témája egyértelműen megosztja az autós közösséget. A K
Elolvasom

Milyen hibákat követhetsz el aljzatkiegyenlítéskor?

Felújításkor számos feladat sorra kerül, amit precízen el kell végezni annak érdekében, hogy tökéletes vége
Elolvasom