Mérföldkőhöz érkezett a Szászi Birtok

Mérföldkőhöz érkezett a Szászi Birtok

A Szászi Birtok, az ország egyik első minősített bio szőlőbirtoka megújult arculattal vág neki a 2021-es szezonnak. Az évek óta tervezgetett megújulás célja az egységes kommunikáció a Birtokról, a folyamatosan fejlődő minőségről és a szolgáltatásokról.

A Szent György-hegy szívében található borászatot, mely éttermet és szálláshelyet is magában foglal, a Szászi család üzemelteti. A több mint 20 éve működő borászat számára kiemelten fontos cél a fenntartható birtokfejlesztés, az értékállóság és a környezet maximális tiszteletben tartása. A korábbi arculat kialakításában óriási szerepe volt Heninek – a borász feleségének -, aki a környék és a borok adta hangulatvilágot ceruzarajzban álmodta meg a címkékre.

A család és a megbízott ügynökség az új arculat kialakítása során ezúttal Heni festményeit használta fel az új boros címkék megalkotásakor. A birtok hagyományait csakúgy, mint fejlődését és értékválasztását jól tükrözik a Balaton-felvidéket ábrázoló festmények.

A kor követelményeihez igazodó megújult weboldal bemutatja a borászat mellett az éttermet és a szálláshelyeket is, lehetőséget biztosítva az online értékesítésre is.

Szászi Endre szavaival:

“Egy új és színes Szászi Birtokot kívánunk bemutatni, amely már nem csak rólunk, hanem három csodálatos gyermekünkről is szól. Ahogy a családunk gyarapodott, úgy lett a Szászi pincészetből Szászi Birtok. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy családi borászatunk már 20 évvel ezelőtt is a zászlajára – akarom mondani boros címkéjére – tűzte a környezet és minőség szeretetét. “

Hirdetés

Kapcsolódó

Tartós lesz a kánikula

Pénteken is sok napsütésben lesz részünk, amit időnként fátyol- és kisebb gomolyfelhők zavarhatnak. Számott
Elolvasom

Folytatódik a hétvégén a Port Étterem híres kikötők sorozata

Sok minden történik mostanában a máriafürdői PORT étterem háza táján: a nápolyi hétvége már egy egészen új
Elolvasom

Az ötcsillagos szállások titka: az érzékeny textillágyító

Amikor balatoni szállást választunk, sokaknak nagyon fontos szempont a tisztaság és az odafigyelés. Szállás
Elolvasom