Mindenképp olvasd el ezt a cikket, ha fürdőszoba-felújítás előtt állsz!

Mindenképp olvasd el ezt a cikket, ha fürdőszoba-felújítás előtt állsz!

Aligha van annál izgalmasabb feladat, mint amikor egy teljesen üres teret a saját ízlésvilágod szerint tölthetsz meg, és a saját világodra formálhatod. Mint ahogy az építkezés során egy-egy helyiség kapcsán megadatik az otthonteremtőknek.

Persze hasonlóan nagy öröm forrása a már meglévő otthon felújítása is, és nincs az az ember, aki ne nagy lelkesedéssel és tervekkel vágna bele. Mai írásunkban a fürdőszoba berendezését vesszük górcső alá, és megmutatjuk, mire érdemes igazán odafigyelni.

A külcsínen túl

Amikor olyan szerencsés helyzetbe kerülsz, hogy egy vadonatúj fürdőszobát tervezhetsz magadnak, akkor óva intünk attól, hogy leragadj a külsőségeknél, így szólunk, hogy az UDOOR fürdőkádajtó kádajtó termékét se hagyd ki a számításból.

Mert lehet bármilyen stílusos is a falicsempe és a járólap, lehet bármilyen dekoratív a mosdóállvány és hiperszuper a csaptelep, ha közben a biztonságodról nem gondoskodsz kellőképpen. 

Éppen ezért elsődlegesen azt kell elintézned, hogy a fürdőkád a lehető legkisebb kockázatot jelentse. Ezt pedig úgy tudod megtenni, ha fürdőkádajtót építtetsz be, aminek segítségével el tudod kerülni, hogy nyaktörő mutatványokat kelljen bemutatnod ki- és beszállás közben. Ugyanakkor viszont megmarad a lehetőséged, hogy bármikor kádfürdőt végy, ha úgy tartja kedved.

Láthatod hát, merőben többről szól a fürdőszoba kialakítása, minthogy csak kiválaszd a színeket és a mintákat.

Jobb félni…

Könnyen lehet, hogy az előző sorok olvasásakor cinikusan felhorkansz, hogy hát neked nincs ilyenre szükséged, fiatal vagy és életerős.

Mi azonban erre azt feleljük, hogy elég egy betegség, elég egy óvatlan pillanat, és máris nem úgy mozogsz, ahogy korábban tudtál. És igen, ebbe beletartozik a fürdés is.

Éppen ezért azt tanácsoljuk, hogy a jobb félni, mint megijedni elv alapján ne arra apellálj, hogy biztosan nem történhet veled semmi baj. Helyette inkább próbálj meg előrelátó lenni, egy kis biztonság még soha senkinek sem ártott meg!

Persze attól még, hogy a kád biztonságos, nem ért véget a történet, hiszen a fürdőszoba többi része épp úgy tartogathat számunkra kellemetlen meglepetéseket!

De nyilvánvalóan nem akkor, ha mindenre felkészülsz a fent említett webáruház segítségével!

Számod fel a zsúfoltságot!

Mivel a fürdőszoba általában egyszerre több funkciót (fürdőszoba, WC, mosókonyha) is ellát, ezért óhatatlanul túlzsúfoljuk.

Ezt érdemes felszámolni, hogy amikor valamiért éppen elesni készülnél, akkor ne legyen még ott további egymillió olyan tárgy, amik szintén nagy sérüléseket tudnak adott esetben okozni.

Most, hogy már tudod, hogy mire figyelj oda, keresd bátran az UDOOR fürdőkádajtó csapatát, akik extra rövid idővel vállalják, hogy egy egynapos munkával újjá és biztonságosabbá teszik a fürdőszobádat!

Kapcsolódó

A meleget zivatarok kísérik a hosszú hétvégén

Szombat hajnalban záporok, esetleg zivatarok indíthatják a napot. Az északias szél sokfelé élénk, helyenkén
Elolvasom

Mire használhat egy laptopot egy nyugdíjas?

Egyre több nyugdíjas dönt úgy, hogy nem szeretne lemaradni az informatikában. Ráadásul nagyon sokan közülük
Elolvasom

Hogyan rendezzük be az udvart és a kertet?

A kertes ház előnye, hogy sok időt lehet a szabadban tölteni. Főleg tavasszal és nyáron, amikor abszolút él
Elolvasom