Pályázatfigyelés – az aktuális lehetőségek egy helyen

Pályázatfigyelés – az aktuális lehetőségek egy helyen

Izgalmas időszak ez az elnyerhető pályázati támogatások tekintetében. Az elmúlt hét évben összesen nem írtak ki annyi pályázati pénz, mint ebben és a következő évben összesen.

Mire lehet manapság pályázni? Milyen összegek igényelhetőek? Mire használható pontosan a Billingo Pályázatfigyelő? Milyen paraméterek állíthatóak be a szolgáltatáson belül? Előminősítés és pályázati tanácsadás is kérhető a rendszeren belül? Az alábbiakban minden fontos kérdést megválaszolunk a témával kapcsolatban.

A Billingo Pályázatfigyelőben hazánk aktuális pályázati kiírásai szerepelnek. A pályázati lehetőségek között mikro-, kis-, közép- és nagyvállalatok, illetve magánszemélyek is megtalálják egyszerűen a számukra legideálisabb lehetőséget. Ráadásul a változások is nyomon követhetőek.

A pályázható összegek is széles skálán mozognak

Mire lehet manapság pályázni? Például energetikai, informatikai, telephely- és infrastruktúra-fejlesztésre. Továbbá piacra jutási, bér-, turisztikai, kutatás-fejlesztési, halászati és mezőgazdasági támogatások is elérhetőek. Mindemellett olyan támogatások is léteznek, melyek a Covid-19 járvány utáni helyreállítást támogatják.

Lehet pályázni vissza nem térítendő támogatásokra, valamint kamattámogatott hitelre, illetve vissza nem térítendő támogatás és hitel együttes kontrukciójára is. A pályázható összegek is széles skálán mozognak, hiszen egymillió forint alatti, illetve százmmillió forint feletti összegekre is lehet pályázni.

A beállított paraméterek alapján szűri a rendszer a pályázati kiírásokat

Szerencsére ma már nem kell folyton a pályázatokat böngészni, hiszen a Billingo az online számlázás mellett a pályázatfigyelésben is segítséget nyújt. A Billingo Pályázatfigyelő segítségével úgymond kiszervezhető az aktuális kiírások nyomon követése. A szolgáltatás rengeteg időt spórol a felhasználó számára azzal, hogy a beállított paraméterek alapján szűri a legideálisabb pályázati kiírásokat. 

Továbbá azokat el is küldi a megadott elérhetőségre. Milyen paraméterek állíthatóak be? Például a kedvezményezettek köre, a régió, a fejlesztési cél, az igényelhető összeg, valamint a támogatási forma. 

Előminősítés kérésére is lehetőséget nyújt a rendszer

Ráadásul a szolgáltatás a bekövetett pályázatokkal kapcsolatos változásokról is azonnal értesítést küld e-mailben. Továbbá előminősítés kérésére is lehetőséget nyújt a rendszer. A szolgáltatásnak köszönhetően 48 órán belül kiderül, hogy az adott vállalkozás milyen esélyekkel indulhat a kiszemelt pályázaton. 

Mindemellett pályázati tanácsadás igénybevétele is elérhető a rendszerben. A Standard felhasználók számára egy egyórás konzultáció ingyenesen igénybe vehető telefonon keresztül. A pályázati tanácsadó a megfelelő pályázat megtalálásában és ha szükséges, a megírásában egyaránt segítséget nyújthat.

Kapcsolódó

Milyen hibák jelenhetnek meg a fugákon? Mit lehet tenni ellenük?

Sajnos számos esetben előfordul, hogy a lakásfelújítást követően különféle hibák jelennek meg a fugázón. Rá
Elolvasom

Kreatív műszempillák? Így csinálhatod!

A műszempilla építése is lehet fantáziadús, ha nem engeded, hogy kreativitásodnak bármi is útját állja. Fel
Elolvasom

A hajhullás nem beletörődést, hanem megoldást követel!

A hajhullás, kopaszodás napjainkban népbetegségnek tekinthető. Mind a nők, mind a férfiak életében feltűnh
Elolvasom