Pályázatfigyelés – az aktuális lehetőségek egy helyen

Pályázatfigyelés – az aktuális lehetőségek egy helyen

Izgalmas időszak ez az elnyerhető pályázati támogatások tekintetében. Az elmúlt hét évben összesen nem írtak ki annyi pályázati pénz, mint ebben és a következő évben összesen.

Mire lehet manapság pályázni? Milyen összegek igényelhetőek? Mire használható pontosan a Billingo Pályázatfigyelő? Milyen paraméterek állíthatóak be a szolgáltatáson belül? Előminősítés és pályázati tanácsadás is kérhető a rendszeren belül? Az alábbiakban minden fontos kérdést megválaszolunk a témával kapcsolatban.

A Billingo Pályázatfigyelőben hazánk aktuális pályázati kiírásai szerepelnek. A pályázati lehetőségek között mikro-, kis-, közép- és nagyvállalatok, illetve magánszemélyek is megtalálják egyszerűen a számukra legideálisabb lehetőséget. Ráadásul a változások is nyomon követhetőek.

A pályázható összegek is széles skálán mozognak

Mire lehet manapság pályázni? Például energetikai, informatikai, telephely- és infrastruktúra-fejlesztésre. Továbbá piacra jutási, bér-, turisztikai, kutatás-fejlesztési, halászati és mezőgazdasági támogatások is elérhetőek. Mindemellett olyan támogatások is léteznek, melyek a Covid-19 járvány utáni helyreállítást támogatják.

Lehet pályázni vissza nem térítendő támogatásokra, valamint kamattámogatott hitelre, illetve vissza nem térítendő támogatás és hitel együttes kontrukciójára is. A pályázható összegek is széles skálán mozognak, hiszen egymillió forint alatti, illetve százmmillió forint feletti összegekre is lehet pályázni.

A beállított paraméterek alapján szűri a rendszer a pályázati kiírásokat

Szerencsére ma már nem kell folyton a pályázatokat böngészni, hiszen a Billingo az online számlázás mellett a pályázatfigyelésben is segítséget nyújt. A Billingo Pályázatfigyelő segítségével úgymond kiszervezhető az aktuális kiírások nyomon követése. A szolgáltatás rengeteg időt spórol a felhasználó számára azzal, hogy a beállított paraméterek alapján szűri a legideálisabb pályázati kiírásokat. 

Továbbá azokat el is küldi a megadott elérhetőségre. Milyen paraméterek állíthatóak be? Például a kedvezményezettek köre, a régió, a fejlesztési cél, az igényelhető összeg, valamint a támogatási forma. 

Előminősítés kérésére is lehetőséget nyújt a rendszer

Ráadásul a szolgáltatás a bekövetett pályázatokkal kapcsolatos változásokról is azonnal értesítést küld e-mailben. Továbbá előminősítés kérésére is lehetőséget nyújt a rendszer. A szolgáltatásnak köszönhetően 48 órán belül kiderül, hogy az adott vállalkozás milyen esélyekkel indulhat a kiszemelt pályázaton. 

Mindemellett pályázati tanácsadás igénybevétele is elérhető a rendszerben. A Standard felhasználók számára egy egyórás konzultáció ingyenesen igénybe vehető telefonon keresztül. A pályázati tanácsadó a megfelelő pályázat megtalálásában és ha szükséges, a megírásában egyaránt segítséget nyújthat.

Hirdetés

Kapcsolódó

Várható időjárás a Balatonon

Októberben az időjárást örvénylő anticiklonok határozták meg, amelyek erős változásokat hoztak. Mondhatnánk
Elolvasom

Hirdetés

Aggaszt kutyád viselkedése? Segíts neki!

Az elmúlt évtizedekben a kutyák, mint háziállatok élete hatalmas változáson ment keresztül. A kinti, láncon
Elolvasom

Szoptatóspárna-szemle – amiért minden kismamának szüksége van rá

A szoptatás során használt párnák kényelmesebbé teszik az életed, de nemcsak a szoptatás, hanem a babavárás
Elolvasom