Plázs: partyrockszerda, szerelemcsütörtök, fergetegpéntek, colorszombat

Plázs: partyrockszerda, szerelemcsütörtök, fergetegpéntek, colorszombat

Ezen a héten is már szerdától érdemes leteríteni a törölközőt a siófoki Plázs homokos partján. Július 12-én bedurran az ingyenes Party Rock Balaton, csütörtökön a zongorához ül Rakonczai Imre majd jön a DR BRS. Pénteken a Neoton Família legnagyobb slágereinek ad díszletet a csillagfényes balatoni este, és szombatra marad még a Tezenis Beach party és este pedig az Ultra Color Festival.

Az elkövetkező kánikulai napokat érdemes lesz vízparton átvészelni, amire a legjobb helyszín a Siófoki Plázs, hiszen a napfürdőzős, csobbanós nappali pihenés után minden este tartogat hajnalba nyúló programokat. Ezen a héten is már szerdán beindul a Plázs, amikor az ingyenes Party Rock Balaton hozza el a 2010-es évek legnagyobb slágereit.

Csütörtökön este RakonczaiImre ismert slágerekkel festi alá a mámoros éjszakát és – mint minden csütörtökön – DR BRS nyitja meg szerelemcsütörtök rendelőjét a Plázs Music Teraszon.

Pénteken a legnagyobb bulit a Fergeteg Party hozza el, a házigazda DJ Dominique celebrálásában. Ezúttal Siófok partjainál köt majd ki a slágerekkel megpakolt háromárbócos Santa Maria, hogy legénysége, a mindig dalra kész Neoton Família vegye be a Plázs nagyszínpadát. Az Arénában pedig a menetrendszerűen érkező Metzker & Friends széria Pumped Gabot és StadiumX-et látja majd vendégül.

Szombat koradélután ismét érkezik a Tezenis Beach party, ezúttal Bréda Bia szolgáltatja a legcoolabb hip-hop & R’n’B talpalávalót este pedig a tavalyi teltházas buli után ismét nemzetközi headlinereket és a hazai lemezlovasok krémjét állítja sorba az Ultra Color Festival.

Kapcsolódó

Marshmello, Paul Kalkbrenner és Timmy Trumpet is fellép a jövő évi Balaton Soundon

Mások mellett Marshmello, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, James Hype és Purple Disco Machine is fellép j
Elolvasom

Bejelentették a 12. Paloznaki Jazzpiknik első neveit

Az ünnepi készülődés jegyében a szervezők bejelentették a 2024. augusztus 1-3. között meghirdetett 12. Palo
Elolvasom

Itt a hétvégi Káli Piknik teljes programja

Szeptember 2-án és 3-án a festői Káli-medencében, Köveskálon kerül sor az első Káli Piknikre, ahol a gasztr
Elolvasom