PRINTA – Balatoni kollekció a Zero Waste jegyében

PRINTA – Balatoni kollekció a Zero Waste jegyében

Kevés menőbb dolgot tudnék most mondani, mint a környezettudatosság és a Balaton összekapcsolását, amit a Printa csapata új nyári kollekciójában hozott el nekünk.

Különösen kedvesek a szívemnek az olyan egyedi tervezésű kreációk, amiket szinte bármihez fel tud venni az ember, de megjelenésükben mégis érezni különlegességüket.

Nem tudom, ismeritek-e már őket, de a Printa hazánk egyik első környezettudatos márkája: termékeik között szitanyomott poszterek, ruházat, kiegészítők, lakberendezési tárgyak, szuvenírek és sok más található. Ami igazán nagyszerűvé teszi őket, hogy organikus, újrahasznosított illetve innovatív alapanyagokat ötvöznek kézműves technikákkal, ráadásul termékeik saját műhelyünkben készülnek. Folyamatosan keresik a fenntartható lehetőségeket, hogy kifogástalan minőségű, igényesen gyártott, praktikus és szép termékekkel lepjenek meg minket – kompromisszumok nélkül. A név mögött design üzlet, művészeti galéria, szitanyomó stúdió és kávézó áll, mindez egy helyen, Budapest belvárosában.

 

“A Printa már 2009-es indulása óta tervez Budapest témájú posztereket, pólókat, kiegészítőket. Mindenünk a nyüzsgő főváros, de idén nyáron kitekintünk a napsütötte Balaton felé.

Legújabb kollekciónkat gyerekkori emlékeink ihlették – hosszú séták a magasparton, komoly építészeti értékkel bíró homokvárak, vitorlás kirándulások…

Ebben a szellemiségben válogattunk össze használt vitorlákat, régi farmereket és organikus pamutanyagokat, amelyekből egyedi és környezetbarát termékek készültek. A poszterek és pólók mintái a nyugodt hullámokat idézik, a vitorlavászon kiegészítők akár egy kiadós záporban is megállják a helyüket. A printeket kézzel, vízbázisú festékkel szitáztuk a hordozókra, így nem csak az alapanyagok kiválasztása, de a gyártás során is hűek maradhattunk az értékeinkhez. Természetközeli, karakteres és nyílt – ilyen a Balaton a Printa szemével.”

 

 

 

A Printa kollekcióját és termékeit mindenkinek tiszta szívből ajánljuk, akiknek akár ajándékozásnál, akár a saját darabjai kiválasztásánál fontos az, hogy kik, hogyan, milyen körülmények között állították elő azt és az mennyire környezetbarát.

Hirdetés

Kapcsolódó

Fából vagy műanyagból készült bejárati ajtót válasszunk otthonunkba?

Mielőtt házat, lakást veszünk, esetleg felújítunk vagy építkezünk, sok mindent át kell gondolni előre, hogy
Elolvasom

Hirdetés

Hatékony online albérletkeresés

A megfelelő albérlet felkutatása nem egyszerű feladat. Akár fővárosi, akár vidéki lakhatásban gondolkozunk,
Elolvasom

Újdonság a kertben – mindent a műnádról

Sokan nem hallottak még róla, pedig a műanyag nád egy időtálló és dekoratív megoldás, amit sokféleképpen ha
Elolvasom