Puhaság és stílus a fürdőszobában

A fürdőszobai textilek nemcsak hasznosak, de nagyszerű módot is adnak arra, hogy puha, meleg hatást kölcsönözzenek a fürdőszobának. A frottír textíliák már klasszikusnak számítanak, ide tartoznak a különböző méretű törölközők, mosdókesztyűk, fürdőköpenyek.

A frottír szövet nedvszívó képessége rendkívüli, a szövés sűrűsége, vastagsága, súlya mind minőségi jellemzőinek számítanak. Egy normál törölköző szövési sűrűsége 400 g/qm, viszont egy luxuskategóriás törölközőé 800 g/qm. Kényeztesse magát és családját a pihe-puha fürdőszobai textíliákkal.

A kéztörlők, fürdőlepedők nélkülözhetetlenek

A pamut ideális anyag, bármilyen törölközőről is van szó, tökéletes fürdőlepedőnek és kis méretű vendégtörölközőnek is. Válasszon OEKO-TEX minősítésű pamutból készült textilt, mivel bőrbarát és nem okozhat bőrirritációt. A MÖBELIX frottír törölközői változatosak színes vagy finom mintázatúak, praktikusak a család minden tagjának. Ha mindenki kiválasztja a neki tetsző színt, akkor nem lesz kavarodás, hogy melyik törölköző kié.

Puha, meleg fürdőköpeny

Egy pihe-puha bolyhos fürdőköpeny nem hiányozhat a fürdőszobából. Belebújhat reggel, rögtön ébredés után, az első kávéhoz, vagy este egy meleg fürdő után. A pamut frottírból készült fürdőköpeny melegen tartja amellett, hogy könnyed érzést is biztosít. A klasszikus fazonú fürdőköpenynek nyitott, széles gallérja van, valamint öv is tartozik hozzá. Vásárláskor figyeljen arra, hogy elég nagy méretű legyen a köntös, amibe kényelmesen bele tud bújni.

Kényeztetés a talpaknak

A kádkilépő, fürdőszobai szőnyeg, WC-előke jóleső puhaságot biztosít a talpainak. Amikor vizes lábbal kilép a zuhanyzóból, valódi kényelmet nyújt. A csúszásmentesített modellek ideálisak a járólapokhoz. A világoskék, fehér vagy bézs színek frissességet kölcsönöznek a fürdőszobának. Az élénk színek pedig figyelemfelkeltők. Attól függően, hogy milyen a fürdőszoba padlóburkolata és csempéje, választhat finom visszafogott klasszikus színek közül vagy éppen színes bohókásat is.

Védelem a kifröccsenő víz ellen

A zuhanyfüggönyök maximális védelmet jelentenek tisztálkodáskor, mert a zuhanyfülkében tartja a vizet és a hőt is, így nem ázik el a fürdőszoba, és tusolás közben is kellemes meleg érzetet biztosít. A függöny nemcsak praktikus kiegészítője a fürdőszobának, hanem dekorációs elem is, ami feldobja a fürdő hangulatát.

A fürdőszobai textíliák tisztítása

Általában egyszerű a frottír termékek tisztítása, hiszen magas hőmérsékleten, 60 fokon mosógépben moshatók, centrifugázhatók és szárítógépben is száríthatók.

A fürdőszobaszőnyegeket, kádkilépőket és WC-előkéket is szintén lehet mosógépben mosni. Mivel a fürdőszobai textíliák minden nap vizesek lesznek, ezért gondosan terítse ki őket törölközőszárítóra vagy a friss levegőre, hogy tökéletesen meg tudjanak száradni.

Kapcsolódó

Jövőre is lesz nyár: így készülj a következő szezonra!

Épp csak beköszöntöttek a hideg hónapok, sokaknak viszont máris a következő nyár lebeg a szeme előtt. Bár a
Elolvasom

A calcaneus sarkantyú megelőzhető!

Nagyon sok ember szenved a calcaneus sarkantyútól, vagyis a sarokcsonton található csontkinövéstől. Ez a fá
Elolvasom

Prosztatarák: kiket érint a leggyakrabban?

Évente közel 4-5000 férfit regisztrálnak rosszindulatú prosztatamegbetegedéssel, többségüket az idősebb kor
Elolvasom