Szevasz, tavasz – megérkezett a legújabb Street Kitchen magazin

Szevasz, tavasz – megérkezett a legújabb Street Kitchen magazin

A Street Kitchen csapata a tavaszt ezúttal is egy vadiúj lapszámmal köszönti. 83 kipróbált tavaszi és húsvéti recepttel segíti azokat az olvasókat, akik a hagyományos recepteken túl szívesen kísérleteznek és próbálnak ki újakat is. Illetve a velünk már több ízben kollaboráló outdoor cooking csapat, a Rabbit Chef’s is említésre kerül a magazin hasábjain.

„Miközben novemberben mindenki karácsonyi lázban ég, mi már a tavaszra hangolódunk és receptötleteken agyalunk a következő évi első lapszámhoz” – árulta el Fördős Zé, aki ezúttal könnyen csomagolható, elviteles kajákat mutat be a saját rovatában, így adva gyors és megúszós ötleteket azoknak, akiknek csak este van idejük összedobni egy másnapi irodai ebédet. „A szezonális tavaszi kajákon túl frankó húsvéti receptek is felsorakoznak, minden Street Kitchen videós arc saját rovattal jelentkezik, de a háttérben dolgozó kollégák is beszálltak a főzésbe, így egy rovat erejéig a főszerkesztőnk, a gyártásvezetőnk és a food team vezetőnk is megmutatja a kedvenc receptjeit. Most aztán kiderül, hogy nálunk tényleg mindenki tud főzni!” 

Az olvasók kedvükre válogathatnak többek között a retró melegszendvicsek, a cuccos egytálételek, a csípős, spenótos vagy húsmentes kaják és a kávés sütik közül, így tutira mindenki talál majd kedvencet magának. De aki a húsvéti asztalra villantana, az sem marad ötlet nélkül, az SK csapata szaftos bárányhúsos kajákkal, tojáskrémekkel, sütés nélküli sütikkel, babka-variációkkal és egy brutális húsvéti hamburgerrel várja a nyuszit, utóbbi egyenesen a címlapon landolt. 

A receptek mellé színes cikkek is járnak, így derül fény többek között arra is, hol ebédelnek a Street Kitchen csapatának tagjai, ha épp nem készült kaja a bázison, vagy hogy idén tavasszal hova érdemes randizni menni a fővárosban a tuti siker kedvéért. Aki mégsem járna sikerrel, az egy főre szóló recepteket is talál a magazinban, hogy éhes azért ne maradjon.

A Street Kitchen legújabb magazinja március 2-től megtalálható a boltokban, az újságárusoknál, a benzinkutakon és az SK webshopjában is!Fotó: Street Kitchen / Facebook

Kapcsolódó

Terjed az invazív kvagga kagyló a Balatonban

A Magyar Kutatási Hálózat Balatoni Limnológiai Kutatóintézetének (HUN-REN BLKI) munkatársai növekedési és
Elolvasom

Bakancslistás helyek a Balaton körül – Kráter Kőpark és bemutatóhely, Pula

A Balaton-felvidék rendkívül gazdag geológiai kincsestára, a Pannon-tenger üledékrétegei , illetve a térség
Elolvasom

Ezért zuhanhatott a Balatonba a rendőrségi helikopter

A két pilóta a csodával határos módon sértetlenül úszta meg a példátlan balesetet. - - Az elsődleges é
Elolvasom