Válassz minőségi kutyatápot, hogy a kedvenced mindig egészséges és boldog legyen!

Válassz minőségi kutyatápot, hogy a kedvenced mindig egészséges és boldog legyen!

Ahhoz, hogy egy valóban minőségi kutyatápot találhass a kedvenced számára, meg kell értened néhány alapvető tényt az emésztőrendszerével és táplálkozásával kapcsolatban. Ez pedig nem más, mint hogy az őseihez hasonlóan az emésztőrendszere egy húsevő táplálkozási szokásainak megfelelően alakult ki. 

Tehát a számára ideális kutyatáp minden esetben magas hústartalommal bír. Fontos azonban, hogy ez ne vágóhídi hulladék legyen, hanem emberi fogyasztásra is alkalmas, friss hús. 

Továbbá mindemellett tartalmaznia kell még szénhidrátot, zöldségeket, gyümölcsöket és zsírokat is, hogy az eb szervezete az összes szükséges vitaminhoz, tápanyaghoz és ásványi anyaghoz hozzájuthasson.

Tökéletes példaként említhetők az Isapet száraz kutyaeledelei között is kapható teljes értékű, válogatott alapanyagokból készült Dog Chow eledelek a Purinától, amelyek minden életszakaszban célzott táplálást biztosítanak a kutyád számára.

Ismerjünk most meg közülük néhányat!

A mi egyik személyes kedvencünk a kifejezetten az érzékeny emésztésű kutyák számára kifejlesztett Dog Chow Sensitive, amelynek a legfőbb összetevői közé tartozik a cikória és a lazac. Az előbbi azért lehet hasznos, mivel nagyon sok természetes prebiotikumot tartalmaz, amelynek köszönhetően támogatja a jótékony probiotikus baktériumok szaporodását. Ezáltal pedig hozzájárul az emésztés javulásához, illetve az immunrendszer megfelelő működéséhez. 

Míg a lazac rendkívül magas koncentrációban tartalmazza a kedvenced számára létfontosságú tápanyagoknak minősülő, telítetlen Omega-3 és -6 zsírsavakat, amelyek enyhíthetik például az allergiás tüneteket, illetve rendkívül nagy segítséget jelenthetnek a fényes bundáért folytatott harcban.

Ha a kedvenced aktív életet él

A Dog Chow széria kapcsán nem mehetünk el szó nélkül az Active kutyatáp mellett sem. Ez a teljes értékű, nagy mennyiségű csirkehússal készült eledel képes biztosítani a kedvenced számára az erős izomzat kiépítéséhez és a könnyed regenerálódáshoz szükséges összes esszenciális aminosavat, amelyek elengedhetetlenek az erőpróbát igénylő aktivitások során, legyen az egy hegyi futás, átkelés a folyón, vagy egy séta a parkban.

Mindemellett pedig az összetevői között megtalálható még a cukorrépa-aprólék is, amely számos egészségügyi előnyt kínál. Táplálja például a belekben található hasznos baktériumokat, amellyel hozzájárul a bélmozgás szabályozásához, és javítja a bélsár minőségét.

A gyártó a felnőtt kutyákra is gondolt

A zsírszegény, könnyen emészthető és minőségi fehérjékben rendkívül gazdag pulykából készült Dog Chow Adult eledel képes támogatni az olyan létszükségletű szervek működését, mint amilyen például a szív is.

A benne lévő telítetlen Omega-zsírsavaknak és cinknek köszönhetően pedig elősegíti a könnyed mozgékonyságot, védi az ízületeket, illetve hozzájárul a bőr nedvességtartalmának és puhaságának megőrzéséhez.

Kapcsolódó

A vízálló laminált padlókról röviden

A padlóburkolatok között nagyon sok eltérés lehet. Nem csupán megjelenésükben, mintázatukban, hanem anyaguk
Elolvasom

Egy robotpilóta időt spórol neked a marketingben is!

Már nem álom, hogy akkor is pénzt keress, amikor éppen nem dolgozol. A marketing automatizálása éppen ezt j
Elolvasom

Ezekben tud segíteni egy kiváló online marketing szakember

Egy online marketing szakember profi a maga területén, épp ezért nyugodtan kérhetjük a segítségét, ha haték
Elolvasom