10 dolog, amiért a Balatonnál a legmenőbb fesztiválozni

10 dolog, amiért a Balatonnál a legmenőbb fesztiválozni

Ma veszi kezdetét a magyar Tomorrowland-ként is emlegetett Balaton Sound, az elektronikus zene kedvelők kihagyhatatlan fesztiválja Zamárdiban, a Balaton partján, és a következő hónapokban sincs megállás a Strand Fesztiválig és a B My Lake-ig. Ha még nem vettétek meg a jegyeiteket rá, de ezen őrlődtök hónapok óta, esetleg még sosem voltatok rajta, akkor kedvcsinálóként összegyűjtöttük nektek 10 okot, ami miatt garantáltan nincs menőbb, mint közvetlenül a Balcsi partján bulizni:

 

  1. 1. Balatoni nyaralást tervezgettél, de a barátaid másik fele inkább a nyári fesztiválokkal nyaggat? Miért kellene választanod, hiszen mindkettőt megvalósíthatjátok egyszerre.

2. Lássuk be, hogy egy kipattintott fesztivál szelfinél, csak egy a vízben unikornisos matraccal lőtt fesztivál szelfi lehet menőbb!

3. Az összes régóta tartogatott gagyi csajozós / pasizós dumádat ellőheted egy balatoni naplementével vagy napfelkeltével a háttérben. Tuti siker (vagy nem)!

4. 30 fok van még este 6-kor is és egy veretős buli után szakad rólad a víz? Két koncert között bármikor csobbanhatsz egyet, hogy lehűtsd magad.

5. Vízipisztolyba rejtve csempészheted be az utolsó két korty “életmentő” vodkádat.

6. Mindenki szereti a szépet, akár bikinis lányokról, akár kockás hasakról legyen szó. Az egy négyzetméterre jutó bikini body-ból garatáltan itt találod a legtöbbet (ha akarod ha nem)!

7. Gyakorlatilag az összes nélkülözhetetlen strandkelléket beszerezheted egész nyárra néhány jól sikerült promóciós játékkal és fesztivál aktivációval. Tiszta haszon!

8. Elég a bikinidre egy sortot húzni és kész a tökéletes fesztivál outfit. Virágos hajpánt és csillámos tetkó azért kötelező!

9. A vízben afterozva hümmögni a kedvenc számaidat vodka-szódával a kezedben csakis egy Balcsis fesztivál kiváltsága lehet!

10. A végtelennek tűnő hazaút viszontagságait is biztosan feledteti majd veled a Balaton és a felkelő nap látványa!

 

 

 

Kapcsolódó

Mi lesz a fesztiválok sorsa 2021-ben? – a veszprémi Music Hungary Koferencián jártunk

Biztosan a Veszprémben tartott VIII. Music Hungary Konferencia volt egy időre az ország utolsó rendezvénye,
Elolvasom

Balázs János triplázik a VeszprémFesten

A Kossuth-díjas zongoraművész három programmal, Miklósa Erika, Tompos Kátya, Szakcsi Lakatos Béla és Lendva
Elolvasom

“Igyekszünk egy kis kulturális pezsgést csempészni Kapolcsra” – Interjú Oszkó-Jakab Natáliával, a Művészetek Völgye Fesztivál igazgatójával

A pandémia az összes nagyobb fesztivált keresztülradírozta a naptárakban és ez alól a Művészetek Völgye se
Elolvasom