3+1 balatoni burger, amit a kijárási tilalom alatt sem kell nélkülöznöd

3+1 balatoni burger, amit a kijárási tilalom alatt sem kell nélkülöznöd

Ez sajnos nem a szociális interakciók ideje. A járvány elleni védekezés jegyében bezártak az éttermek, kávézók de még a kocsmák is lehúzták a rolót, ha esetleg a télbe hajló ősz szürkesége nem lett volna elég lehangoló. Kétségtelenül nehéz időszakot élünk át, de legalább a kedvenc, jól megszokott ízeidről nem kell lemondanod teljesen. Összegyűjtöttük azokat a Balaton környéki vállalkozásokat, amelyek házhozszállítással próbálnak az otthon ragadt törzsvendégek kedvére tenni és nem utolsó sorban a felszínen maradni.

1. Port Étterem és Panzió, Balatonmáriafürdő

A Portot már több ízben is említettük az oldalon, mivel nem titok, hogy a szerkesztőség favoritjai között van számontartva. Ínycsiklandozó angus- és csibeburgereik sültkrumplival és házi majonézzel csütörtöktől vasárnapig rendelhetőek.

Fotó: Port Étterem és Panzió / Facebook


2. Chef Bistro, Siófok

A déli part legkomolyabb burger választékával várja hívásodat a Chef Bistro. 19 különböző fantázianévre keresztelt hamburger van a terítékükön, amelyek mind más-más ízvilágok kapuit nyitják meg az ízlelőbimbóidban.

Fotó: Chef Bistro / Facebook


3. Malackrumpli, Balatonfüred

A Malackrumpli kiváló minőségű alapanyagairól és elegánsabb stílusú fogásairól híres. A környékbeliek nagy örömére ők is alkalmazkodtak a speciális körülményekhez és ráadásul minden rendelés mellé ajándék üdvözlőfalatokkal kedveskednek, melyet saját füstölésű mangalicazsírból és házikenyérből készítenek el.

Fotó: Malackrumpli / Facebook


+1. Szendvics Büfé, Veszprém

A Királynék városának folyton megújuló, ikonikus hamburgerezője a Szendvics a Kossuth utca tetején. 24 (!) féle hambi közül csemegézhetsz, amelyeket garantáltan hozzáértő kezek raknak össze az 1999-es nyitás óta megszerzett tapasztalattal.

Fotó: Szendvics Büfé / Facebook

Fotó: Pexels

Kapcsolódó

Bakancslistás helyek a Balaton körül – Vulkán tanösvény, Mencshely

Mencshely déli végén, a Halom-hegy lábától indul a Vulkán tanösvény, amely amellett, hogy betekintést enged
Elolvasom

Már nagyon készülnek az újranyitásra a hazai turizmus képviselői

A szállodai értékesítés és marketing elvei címmel adott közre egy közös kiadványt a Szallas.hu, az Evergu
Elolvasom

Újabb járványügyi korlátozások vannak érvényben hétfőtől

Az egyre csak romló statisztikák miatt és mivel az oltások is lassabb ütemben haladnak a tervezettnél, úja
Elolvasom