Kreatív műszempillák? Így csinálhatod!

Kreatív műszempillák? Így csinálhatod!

A műszempilla építése is lehet fantáziadús, ha nem engeded, hogy kreativitásodnak bármi is útját állja. Felejtsd el a hagyományos megoldásokat, s engedd szabadjára a képzeletedet, biztosan nem fogod megbánni!

Hogyan kezdjünk neki?

Ha még sosem dolgoztál műszempillákkal, akkor ne ezzel a cikkel kezdj! Helyette ajánljuk a StudioFlash műszempilla tanfolyamait! Amennyiben teljesen az alapokról indulsz, az “1 D classic style” lesz a legjobb választás, de természetesen, ha beleszerettél a szempillákkal való munkába, akkor sok lehetőség van arra is, hogy még tovább fejleszd tudásodat! 

Végül te is elérheted azt a szintet, amikor már csak a saját határaid korlátoznak abban, hogy kreativitásodat ezen a területen is kiélhesd!

Ötletelj! Te mi mindent tudnál kihozni a különböző hosszúságú műszempillákból?

A méret a lényeg, de ez nem jelenti, hogy csak egyféleképpen bánhatunk velük. A pillák a 6 milliméteres hossztól kezdve egészen 14 milliméterig elérhetőek, ami igen komoly különbség! Az, hogy melyiket választjuk, az függ a saját, illetve szalonunk vendégének saját, természetes szempilláinak hosszától, de más szempontokat is figyelembe vehetünk a választás során.

Ilyen például az, hogy utánozhatjuk a saját pillák azon jellemzőjét, hogy nem egyforma hosszúak, s ezt a változást nyomon követjük a műszempillákkal is. Akár 3, sőt ennél is több pillakészletet is használhatunk annak érdekében, hogy természetes hatást érjünk el. Persze ez azt is jelenti, hogy több készlettel, s eltérő hosszúságú pillákkal akár a formák tekintetében is nagyot alkothatunk.

Formázd kedvedre a szempillákat!

Hiszen azáltal, hogy milyen hosszakat használunk, hova és mennyire eltérő hosszúságú pillák kerülnek, egészen más eredményt kapunk. Az előbb említett természetes forma mellett kialakíthatjuk a cicát, az extrém cicát, a babát vagy a napsugarat is.

Utóbbit főleg azok fogják értékelni, akiknek kicsit ereszkedettebb a szemhéjuk, mert nagyobbra nyitja a tekintetet, így optikailag nagyon sokat javíthatunk a megjelenésen, minden komolyabb beavatkozás szükségessége nélkül.

Ha ez nem lenne elég, a sűrűség szempontjából is sokféle hatást érhetünk el. Az 1D és a 16D között mozgó vastagságok közül egyáltalán nem mindegy, hogy melyiket választjuk. Hiszen a természetesség híveinek az 1D a legjobb döntés, de az extrémebb hatásért érdemes a minél vastagabb típusúak közül válogatni, ezekkel sűrűbb hatás és drámai tekintet is varázsolható azoknak a hölgyeknek, akik elsősorban ezt keresik a műszempillákban.

Extrém pillák

Mindenféleképpen ejtsünk szót a színes műszempillákról is! A hagyományos feketéhez minden bizonnyal ragaszkodni fognak azok, akik az egyszerűség hívei, de egy fesztiválra, koncertre vagy emlékezetes bulikra jöhetnek a színek is! Biztos, hogy mindenki felfigyel a különleges megjelenésedre! Neked melyik a kedvenc színed?

Kapcsolódó

Itt egy új munkahely lehetőség gyógytornászoknak Budapesten

Szeretnél egy jól megközelíthető helyen dolgozni gyógytornászként Budapesten? Tisztában vagy a feladataidda
Elolvasom

Napelem telepítés Kecskeméten – Miért éri meg?

A napenergia a XXI. században lassan minden háztartásban fellelhető lesz, hiszen a napelem rendszerek telep
Elolvasom

Fékfolyadékcsere: ezeket tartsuk be, és autónk meghálálja a törődést

Járművünk egyik legfontosabb folyadéka a fékfolyadék, ahogy azonban minden, ez is idővel elhasználódik, cse
Elolvasom