#Címke: gasztronómia

Balla Györgyék a Port étterem és panzióval azonnal nyitottak, amikor tavasszal lehetett, és a lendület cseppet sem hagyott aláb...
Dalnoki Bence, a Michelin-csillagos Stand Étterem sous chefje és commis-ja (segédje), Nyikos Patrik nyerte a Bocuse d'Or nemzet...

Múlt héten ért véget sajtvilágbajnokság, vagyis a Mondial du Fromage, melyet ötödik alkalommal rendeztek meg Tours városában, F...
Kai Shun – a minőség márkaneve
Balaton.hu - 2021-08-17
Minden konyhai tevékenység alapja a megfelelő szakértelem és minőségi eszközök megléte. Rendkívül fontos, hogy megbízható kellé...
Ismét visszakerülhet a balatoni hal az asztalokra, mivel az idei évtől a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. ismét öt tóga...


Hetedik alkalommal hirdette meg idén a Balatoni Kör az Év Strandétele versenyt, melyet a balatonfenyvesi Konyhám répa-dogja nye...
A balatoni gasztronómia iránti érdeklődés sosem látott fordulatszámon pörög, így a retro vonalat képviselő hekkezők, lángosozók...
A Szent György-hegy ezen a nyáron is a maximális fordulatszámon pörög. Az alábbi programok is ennek ékes bizonyítékai. - Ké...


Megvan az év fagylaltja
Balaton.hu - 2021-07-14
A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete 2021-ben ismét rendhagyó módon rendezte meg a nagy népszerűségnek örvendő Év...
Nyár, kert, napfény, család, barátok, kutyák, biciklik, koccintások, egyszerű, lokális konyha, kiváló borok, prémium sörök, eml...

Legfrissebbek

Uniós oltalom alá kerültek a balatonfüredi borok

Az Európai Bizottság jóváhagyta a Füred megnevezés felvételét az oltalom alatt álló eredetmegjelölések (OEM) nyilvántartásába. ...

Elolvasom

Az alsóörsi Bitang Burger is felkerült a Gault&Millau listájára

A Balaton régió egyetlen hamburgerezőjeként kapott elismerést a tíz év után visszatérő Gault&Millau nemzetközi étteremkalau...

Elolvasom

Új csúccsal zárta az idei személyhajózási idényt a BAHART

A Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) november 2-án zárta a 179. személyhajózási idényt, és az eddig összesített adatok szerint a ...

Elolvasom