Szevasz, tavasz – megérkezett a legújabb Street Kitchen magazin

Szevasz, tavasz – megérkezett a legújabb Street Kitchen magazin

A Street Kitchen csapata a tavaszt ezúttal is egy vadiúj lapszámmal köszönti. 83 kipróbált tavaszi és húsvéti recepttel segíti azokat az olvasókat, akik a hagyományos recepteken túl szívesen kísérleteznek és próbálnak ki újakat is. Illetve a velünk már több ízben kollaboráló outdoor cooking csapat, a Rabbit Chef’s is említésre kerül a magazin hasábjain.

„Miközben novemberben mindenki karácsonyi lázban ég, mi már a tavaszra hangolódunk és receptötleteken agyalunk a következő évi első lapszámhoz” – árulta el Fördős Zé, aki ezúttal könnyen csomagolható, elviteles kajákat mutat be a saját rovatában, így adva gyors és megúszós ötleteket azoknak, akiknek csak este van idejük összedobni egy másnapi irodai ebédet. „A szezonális tavaszi kajákon túl frankó húsvéti receptek is felsorakoznak, minden Street Kitchen videós arc saját rovattal jelentkezik, de a háttérben dolgozó kollégák is beszálltak a főzésbe, így egy rovat erejéig a főszerkesztőnk, a gyártásvezetőnk és a food team vezetőnk is megmutatja a kedvenc receptjeit. Most aztán kiderül, hogy nálunk tényleg mindenki tud főzni!” 

Az olvasók kedvükre válogathatnak többek között a retró melegszendvicsek, a cuccos egytálételek, a csípős, spenótos vagy húsmentes kaják és a kávés sütik közül, így tutira mindenki talál majd kedvencet magának. De aki a húsvéti asztalra villantana, az sem marad ötlet nélkül, az SK csapata szaftos bárányhúsos kajákkal, tojáskrémekkel, sütés nélküli sütikkel, babka-variációkkal és egy brutális húsvéti hamburgerrel várja a nyuszit, utóbbi egyenesen a címlapon landolt. 

A receptek mellé színes cikkek is járnak, így derül fény többek között arra is, hol ebédelnek a Street Kitchen csapatának tagjai, ha épp nem készült kaja a bázison, vagy hogy idén tavasszal hova érdemes randizni menni a fővárosban a tuti siker kedvéért. Aki mégsem járna sikerrel, az egy főre szóló recepteket is talál a magazinban, hogy éhes azért ne maradjon.

A Street Kitchen legújabb magazinja március 2-től megtalálható a boltokban, az újságárusoknál, a benzinkutakon és az SK webshopjában is!



Fotó: Street Kitchen / Facebook

Kapcsolódó

A klíma mellett a borfogyasztás szokásai is változóban vannak a Balatonnál

A Királynék városának Érseki Pincészete immár 750 éves múltra tekint vissza. A balatoni borászat múltját, j
Elolvasom

Vörös Riviéra címmel jelent meg kötet a Kádár-kor Balatonjáról

Rehák Géza történészt, a könyv szerzőjét a Telex interjúvolta meg a megjelenés kapcsán. - - Az ismert
Elolvasom

Lovas ökoturisztikai élményközpont épül Nagyvázsonyban

Lovas ökoturisztikai élményközpont épül Nagyvázsonyban a kormány és az Európai Unió 299,8 millió forintos
Elolvasom