#Címke: gasztronómia

Jobb később, mint soha. A hétvégén végre belekóstolhattunk a valódi, nyári életérzésbe, amelyhez keresve sem találhattunk volna...
A jó hangulatú outdoor főzés immár sorozattá vált a Rabbit Chef-es barátainkkal, de ezúttal kalandjaink egy igazán különleges h...

A híres kikötők idén is beköltöznek Máriafürdőre, a PORT Étterem konyhájába és teraszára. Tavaly nem nagyon tudtunk utazni, ekk...
Ha az ember ezekben a vészterhes időkben nem akar megőrülni, nincs nagyon más választása, minthogy kimozduljon a természetbe. A...
Sorozatunk első részében a Kányavári-szigetre látogattunk el, ahol egy könnyed omlettet dobtunk össze a nádas ölelésében. Most,...


A pékség, mint szakma hatalmas megújuláson ment át az utóbbi néhány évben, amely a technikai lehetőségek egyre könnyülő adaptác...
Főzés a szabadban: tulajdonképpen ennyire egyszerű definiálni a Rabbit Chef tevékenységét. A kezdeményezés azonban már az orszá...
Ugyan a nyári szezon már lecsengett, a Balaton minden évszakban tárháza a gasztronómiai különlegességeknek. Az ősz legjobb étte...


A Balaton népszerűsége talán még sosem állt ennyire magasan a különleges körülményeknek köszönhetően. A parti települések zsúfo...

Legfrissebbek

Mediterrán tóvá válhat a Balaton? A szakértő szerint gyors cselekvésre van szükség

A folyamat talán még visszafordítható, de ehhez azonnali lépések kellenek. - - Nem fér kétség hozzá, hogy az éghajlatunk –...

Elolvasom

Több tízmilliós károk keletkeztek a vihar miatt a Kékszalagra készülő mezőnyben

Sok hajó nem tud rajthoz álllni a sajnálatos történések miatt. - - Holnap rajtol a Balaton legnagyobb vitorlásversenye, a...

Elolvasom

Új szabály lépett életbe a Balatonon, ezzel nem árt, ha tisztában van

A horgászokra augusztus végéig vonatkoznak a frissen érvénybe lépett szabályok. - - Július-augusztus hónapokban a visszaen...

Elolvasom