Kowalsky meg Vega koncerttel búcsúzik idénre a Plázs

Kowalsky meg Vega koncerttel búcsúzik idénre a Plázs

A balatoni felüdülőközpont, a Plázs szeptember 12-én zárja idénre kapuit, azonban tesznek róla, hogy a búcsú emlékezetes maradjon: péntek este a Kowalsky meg a Vega játszik, míg másnap a nyár utolsó Rakonczai Piano estje után, reggelig tartó Wannabe party zárja a sort.

A siófoki Plázson még most is tart a nyár. Szerencsére nemcsak a programok tekintetében, hiszen az időjárásnak köszönhetően a Balaton még most is csobbanásra csábít, ahogy a fehér homokos parton is jól esik az év utolsó napfürdőit kiélvezni. A Plázs a különös nyár ellenére is egy sikeres szezont búcsúztathat, ahol ezúttal is – a biztonsági korlátokat minden alkalommal betartva – bulizhattunk hétvégenként a tengerpartinak is beillő környezetben. 

Éppen ezért a záróhétvége is nagy durranásnak ígérkezik, hiszen pénteken a közönségkedvenc Kowalsky meg a Vega hozza el slágereit. A csapat augusztus elején jelentette meg legújabb, Tombold ki című klipjét, a dal szövege pedig nem is lehetne aktuálisabb 2020 tekintetében, így különösen jó lesz – a dal címére hagyatkozva – kitombolni magunkat a koncerten. A koncert előtt és után Dj Juhász Laci lesz a hangulat felelőse. 

Másnap az egész nyáron sikeresen futó Rakonczai Piano esten táncolhatunk a parketten majd a 2020-as Plázs egyik kedvenc partyja, a Wannabe rángat el bennünket a 90-es évek legjobb és legkínosabb pillanataiba, hogy napfelkeltéig még utoljára kiélvezhessük egy igazi, Balaton-parti nyáréjszaka varázsát.További cikkek a témában:

Kapcsolódó

Egy laza omlett a Rabbit Chef-fel a Kányavári-szigeten

Főzés a szabadban: tulajdonképpen ennyire egyszerű definiálni a Rabbit Chef tevékenységét. A kezdeményezés
Elolvasom

3+1 elragadó sétahely, ahol a Balaton őszi arca is rád mosolyog majd

Lassan, de biztosan megérkezik az ősz annak minden előnyével és hátrányával együtt. Amondóak vagyunk, hogy
Elolvasom